Onder de beuk

  • naturehighlighted.details.outdoorSpaceTypeLandgoed
Bekijk locatie

Over

Trouwen onder onze eeuwenoude beuk

Say yes, I do! Onder de eeuwenoude bomen, of in één van onze bijzondere stijlkamers in het Landhuis. Landgoed Huize Bergen ligt in een bosrijke omgeving en biedt verschillende mogelijkheden, van een intieme tot grootse bruiloft.

Trouwen onder onze eeuwenoude beuk is een betoverende manier om je huwelijk te vieren. De imposante boom symboliseert stabiliteit en groei, perfect voor een lang en gelukkig huwelijk. De schaduw van de bladeren zorgt voor een intieme sfeer waarin je je geloften kunt uitspreken.

De bries en het gefilterde zonlicht zorgen voor een betoverende ambiance, en de geluiden van ritselende bladeren en zingende vogels maken de ceremonie extra speciaal. Het is een prachtige manier om je liefde voor elkaar te vieren, omringd door de schoonheid en rust van de natuur.

 

Offerte op maat

Laat ons je helpen om je droombruiloft werkelijkheid te maken en bespreek je wensen met onze Wedding & Eventplanners. Voor verdere informatie betreffende beschikbaarheid, tarieven en onze uitgebreide trouwarrangementen, nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Bij Landgoed Huize Bergen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan.

 

Uitstekend voor
  • diversity_1Ceremonie
  • nightlifeFeest
  • photo_cameraFotoshoot
Faciliteiten
  • infoOverkapping