• lightbulb
    Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.

Trouwlocaties Groningen

Yes, jullie gaan trouwen! Nu is het zaak om tussen de schitterende trouwlocaties in Groningen jullie droomlocatie te vinden. En dan wel eentje die aan al jullie wensen en eisen voldoet. Via Toptrouwlocaties gaat dit gelukkig heel gemakkelijk. Op onze website heb je een helder overzicht van alle trouwlocaties in Groningen. Deze liggen in Stad en Ommeland, zoals de Groningers het zelf ook noemen. Wil je weten wat de verschillende locaties allemaal te bieden hebben? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Ook offertes aanvragen is geheel vrijblijvend!
5 locaties

Mooiste trouwlocaties Groningen


De mooiste dag van je leven wil je natuurlijk vieren bij één van de mooiste trouwlocaties. Groningen ligt geheel ten noorden van ons prachtige land, waar je even helemaal kunt ontsnappen van alle drukte van het westen. De uitgestrekte velden bieden daarbij de mooiste uitzichten, zeker wanneer je kiest voor een landelijk gelegen locatie. Tot de mooiste trouwlocaties in Groningen behoren de vele boerderijen, hoeves en molens die je in de provincie vindt. Er gaat werkelijk waar niets boven Groningen!

Trouwlocaties Groningen kasteel

Trouwen in een monumentaal pand? Daarvoor wijken jullie uit naar de meest historische trouwlocaties in Groningen! Een kasteel, land- of herenhuis is natuurlijk perfect voor de bruiloft waar jullie je als een vorstelijk paar wanen. Zijn jullie meer spiritueel ingesteld of willen jullie trouwen ten overstaan van God? Dan zijn de kerken en kloosters absolute aanraders onder de trouwlocaties in Groningen, en minstens zo romantisch als een kasteel. Al deze locaties ademen de nodige geschiedenis, wat ideaal is als je de historische vibe doorzet in jullie thema!

Trouwlocaties Groningen landhuis

Rain or sunshine, buitenlocaties zijn heerlijk! De tuinen van de trouwlocaties in Groningen die onder de categorie landhuis vallen lenen zich perfect voor een outdoor wedding. Tegenwoordig is er namelijk ontzettend veel mogelijk met tenten en mobiele bars. Daarbij zijn de trouwlocaties in Groningen met landhuis ingespeeld op bruiloften en partijen die zowel binnen als buiten plaats kunnen vinden. Laat je verrassen en kies ervoor om jullie bruiloft volledig uniek te vieren!