search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.  Vragen over de prijsverloting en het Rituals cadeau

  Wat houdt de prijsverloting in?

  Toptrouwlocatie verloot twee keer per jaar een huwelijksdag op locatie ter waarde van maximaal € 10.000,-. Ja, dat lees je goed!

  De prijzen worden verloot onder alle aanstaande bruidsparen die via onze website hebben laten weten op welke locatie zij gaan trouwen. Alle spelregels van de prijsverloting vind je hier.

  Hoe maak ik kans om onze trouwdag te winnen?

  Logisch dat je nieuwsgierig bent, dat zouden wij ook zijn. Dit wil je winnen, toch? Het enige wat je hoeft te doen is via ons via deze pagina laten weten op welke locatie jullie gaan trouwen of het feest gaan vieren.

  Elk bruidspaar maakt één keer kans op de prijzen. Alle spelregels van de prijsverloting vind je hier.

  Wanneer is de prijsverloting?

  De precieze datum van de prijsverloting houden wij graag geheim. Zo maken we het extra spannend en dus extra leuk als je wint. Wel kunnen we alvast verklappen dat er één prijsuitreiking in de zomer is en één prijsuitreiking in de winter. De winnaars maken de na de prijsuitreiking altijd bekend via onze social media kanalen.

  Wat gebeurt er met de gegevens die ik achterlaat om kans te maken op de prijs?

  De gegevens die jij achterlaat op Toptrouwlocaties zijn geheel vertrouwelijk, wij publiceren jouw gegevens nergens.

  Ga je trouwen op een locatie die online staat op Toptrouwlocaties.nl? In dit geval sturen wij de gegevens door naar de betreffende locatie en vragen wij of jullie bruiloft definitief is geboekt. Zodra de locatie dit aan ons heeft bevestigd, ontvang je van ons bericht met betrekking tot de Rituals giftcard en de prijsverloting.

  Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

  Wanneer kan ik de Rituals giftcard verwachten?

  Wat een verwennerij! Met Rituals leg je jezelf thuis in de watten, nog voor de grote dag. Je ontvangt van ons een mail om jouw adresgegevens te checken zodra de locatie heeft aangegeven dat jullie bruiloft definitief is geboekt. Daarna sturen wij de Rituals giftcard meteen toe zodat er jij het om kan ruilen voor een fijn product!