search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.  Tips om de trouwlocatie van je dromen te vinden

  Zo vind jij de perfecte trouwlocatie tijdens de open trouwlocatie route

  Gefeliciteerd, er breekt een hele bijzondere tijd voor jou en jouw verloofde aan! We kunnen ons voorstellen hoe je je nu voelt. Verliefd, verloofd en vast ook een klein beetje overdonderd. Maar geen zorgen, uit ervaring weten wij dat bijna ieder aanstaand bruidspaar zich zo voelt. You are not alone!

  Waar te beginnen? Daar gaan we je bij helpen. De eerste stap is het vinden van de perfecte trouw- en/of feestlocatie, dat is namelijk waar een bruiloft plannen begint. Je wilt een plek die bij jullie past, precies de juiste afmeting voor jullie wedding party heeft, maar je wilt vooral een trouwlocatie waar jullie je compleet op het gemak voelen. De open trouwlocatie route helpt je gegarandeerd op weg!

  Hieronder vind je antwoorden op vragen die hoogstwaarschijnlijk door jouw hoofd spoken. Sit back, relax and let us help.

  Hoe begin ik de zoektocht naar een trouwlocatie?

  Voordat je aan de zoektocht naar jouw droomlocatie kunt beginnen, zijn er enkele vragen die je jezelf kan stellen. Geloof ons, het maakt jouw zoektocht een stuk makkelijker. De antwoorden op deze vragen worden namelijk de bouwstenen van jullie trouwdag. En je wilt natuurlijk een stevige fundering hebben, toch?

  Jullie bruiloft is uniek en hoort een weerspiegeling van jullie twee te zijn. Wees niet bang om de tijd te nemen om deze vragen te beantwoorden en met elkaar te bespreken. Hiermee ontdek je namelijk de basis van jullie dag.

  • Welke sfeer wil je neerzetten op de grote dag?
  • Wat is voor jou het allerbelangrijkst?
  • Wat voor omgeving past bij je?
  • In welk seizoen wil je trouwen? Of heb je zelfs al een voorkeursdatum in gedachte?
  • Wat mag er zeker niet ontbreken?

  Stel jezelf ook praktische vragen:

  • Hoeveel gasten willen jullie ongeveer uitnodigen? En is dat de hele dag hetzelfde of verschillend per programmaonderdeel? Luister naar je eigen gevoel en besluit daarnaar. Het is jullie dag.
  • Wat is jullie budget?
  • Waar willen jullie trouwen? Dichtbij huis of verder weg?
  • Willen jullie de hele dag op één locatie blijven?

  Hoe doe ik mee aan de open trouwlocatie route?

  Maak een shortlist
  Zodra je een eerste beeld hebt van jullie wensen kun je trouwlocaties gaan zoeken! Maak bijvoorbeeld eerst een shortlist van favorieten met locaties die jouw interesse wekken. Alleen de allerleukste trouwlocaties kun je vervolgens bezichtigen tijdens de open trouwlocatie route.

  Reserveer een bezichtiging bij de locaties die je wilt bezoeken
  Om tijdens de open dagen een trouwlocatie te bezoeken reserveer je vooraf eerst een bezichtiging. Je doet dit heel makkelijk door de locaties toe te voegen aan jouw route en vervolgens een beschikbare inlooptijd te kiezen. Via onze routeplanner kun je makkelijk jouw dag indelen!

  We raden je aan maximaal vier locaties tijdens de open trouwlocatie route te bezoeken. Als je selectief bent raak je niet overrompeld door alle opties maar heb je een helder zicht op de mogelijkheden. Dat is een stuk makkelijker kiezen! Bovendien kun je zo bij elke trouwlocatie de tijd nemen en hoef je niet te haasten.

  Ons advies voor een zorgeloze dag?

  • Reserveer online een inlooptijd bij de locaties die je wilt bezoeken. De planner helpt je om de beste tijden uit te kiezen!
  • Het gereserveerde tijdvak is een inlooptijd en geeft een indicatie van jouw aankomsttijd. Zo ervaar je geen druk om op een stipt tijdstip aan te komen bij een locatie en kun je gerust nog een kwartiertje blijven hangen als je het ergens goed naar je zin hebt!
  • Bezoek niet meer dan vier locaties.
  • Start op tijd.
  • Maak foto’s! Leg alle opstellingen, zalen en sfeerplaatjes vast, zodat je thuis alles nog eens rustig kunt bekijken én je opgedane inspiratie bewaard.
  • Noteer na elke bezichtiging wie je hebt gesproken en wat je hebt afgesproken. Zeker met meerdere bezichtigingen kan dit erg handig zijn.

  Checklist bezichtigingen

  Waar let ik op tijdens een bezoek aan een trouwlocatie?

  Tijdens de bezichtigingen ontdek jij of de uitstraling en sfeer van de trouwlocaties bij jullie wensen passen. Voel je de klik? Die onbeschrijflijke vlinders? Wil je meteen heel hard ‘Ja!’ roepen? Dan zit jouw gevoel helemaal goed! Om daarnaast ook de praktische zaken af te kunnen vinken, hebben we hier een handige checklist voor je.