search
We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
mapAlle locaties
 • lightbulb
  Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
 • Waar begint jouw event?

  search

Koninklijke Industrieele Groote Club

 • person_pinCapaciteit2-550 personen
 • meeting_room7 ruimtes

Over

De Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam om te trouwen in hartje centrum!


Direct gelegen aan de Dam in Amsterdam, met een prachtig uitzicht op het Koninklijk Paleis.
Hier bevindt zich de Koninklijke Industrieele Groote Club.

Het statige gebouw waarin de Club is gevestigd, dateert uit 1913 en beschikt niet alleen over een roemruchte historie, maar ook over vele authentieke details uit de jaren ’20.  Tegenwoordig is de Koninklijke IGC de ideale locatie voor uw trouwdag. Van huwelijksvoltrekking tot receptie, diner en feestavond, alles wordt tot in de puntjes voor u verzorgd. Onze toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat uw trouwdag de mooiste dag van uw leven gaat worden.

Wat te denken van uw huwelijksvoltrekking in de Groote Zaal, met het prachtig gewelfde plafond en het unieke uitzicht op de oude herenhuizen aan het Rokin. Aansluitend een stijlvol diner in de Bibliotheek met uw naaste familie en vrienden, omringd door enkel boeken van de grote schrijvers der aarde. U sluit de avond af met een sprankelend feest in onze Bar/Clubzaal, met een uniek uitzicht over de Dam. De Bar/Clubzaal beschikt zelfs over een balkon, welk direct aan de Dam is gelegen.

Neemt u snel contact op met onze ervaren weddingplanners. Zij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden binnen de Koninklijke IGC.

Caroline PeterseBanquet Sales Manager
Caroline PeterseBanquet Sales Manager

star8.9 (2 beoordelingen)

Bekijk alle beoordelingen (2)

De totaalscore wordt gebaseerd op meerdere bronnen. Dit kan afwijken van de getoonde beoordelingen.

 • request_quoteOffertetraject
  9.0(2)
 • styleUitstraling
  10.0(2)
 • infoLocatie
  10.0(2)
 • local_parkingParkeren
  4.5(2)
 • hotel_classService
  10.0(2)
 • price_checkPrijs/Kwaliteit
  9.0(2)
 • restaurantEten en Drinken
  9.5(2)
D
David13 jan. 2014
9.1

uitsekend!

Toon meer
M
Myrna23 jan. 2013
8.6

Vanaf het eerste moment dat we bij de IGC binnen kwamen, wisten we dat dit de locatie was voor onze bruiloft! De ontvangst was heel leuk en het schitterende pand spreekt voor zich. Het contact met Wilfred naar de bruiloft toe is ontzettend leuk geweest. Hij had goede ideeen, hield zich aan afspraken en het was duidelijk te merken dat hij eerder huwelijken had georganiseerd bij de Industrieele Groote Club. De dag zelf was ontzettend goed geregeld! Alles verliep perfect en het zag er allemaal schitterend uit. Het eten was heerlijk en de tafels heel mooi gedekt! Het fijnste was nog wel dat we de hele dag op dezelfde locatie konden organiseren. We hadden ons geen betere locatie kunnen wensen en dat hebben we ook van heel veel gasten gehoord. Wilfred en de rest van het team: nogmaals bedankt voor jullie fantastische inzet! Het was allemaal nog mooier en beter dan we ons voor hadden kunnen stellen!"

Toon meer

Locatie en omgeving