Trouwen in Noord-Holland

Wauw, jullie gaan trouwen en wel in Noord-Holland! Deze prachtige provincie wordt omgeven door water waardoor je makkelijk letterlijk in het huwelijksbootje kan stappen. Maar wat willen jullie precies voor bruiloft? Er is zo veel mogelijk. Met het plannen van een bruiloft komt er ontzettend veel op je af, daarom is het verstandig om niet al te hard van stapel te lopen en alles stap voor stap te doen. Als je gaat trouwen in Noord-Holland komt er namelijk al genoeg op je af. Stap één is: inspiratie opdoen!
81 locaties

Buiten trouwen Noord-Holland
Als je samen met je partner zit te brainstormen kom je er snel genoeg achter of je buiten wilt trouwen in Noord-Holland of wilt trouwen in een kasteel. Wanneer jullie een moodboard hebben gemaakt en daar rustieke elementen, strobalen en veldboeketten op voorbij zien komen dan is een boerderij, hoeve of molen bij uitstek geschikt voor jullie. Als met het opdoen van inspiratie duidelijk een thema naar voren komt wordt het een stukje makkelijker om een goede locatie te vinden. Is dat niet het geval? Dan zijn wij er gelukkig nog. Toptrouwlocaties maakt de zoektocht naar de perfecte locatie om buiten te trouwen in Noord-Holland eenvoudig!

Trouwen Noord-Holland kerk
Zie jij jezelf al trouwen in dat ene mooie kerkje dat je hebt gespot in de buurt? Trouwen in Noord-Holland in een kerk of klooster heeft een bepaalde magie. Het verleden leeft op zo’n locatie. Bovendien is de lichtinval vaak heel mooi, zeker als het kerkje glas-in-lood ramen heeft. Ben je gelovig en wil je daarom trouwen in Noord-Holland in een kerk? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Zorg er wel voor dat je eerst trouwt voor de wet. Pas daarna kan het kerkelijk huwelijk worden afgesloten.

Trouwen Noord-Holland herenhuis
Voor een klassieke bruiloft ga je trouwen in Noord-Holland in een herenhuis, landhuis of kasteel. Deze gebouwen hebben van zichzelf een statige allure. Daarbij zijn ze erg romantisch. Willen jullie een grandioos huwelijksfeest in Noord-Holland? Dan kun je trouwen in een herenhuis, Noord-Holland heeft er genoeg om uit te kiezen. Toptrouwlocaties zet ze in een handig overzicht. Bekijk de beoordelingen van stellen die jullie zijn voorgegaan en maak een afspraak om jullie favorieten in real life te bekijken!