search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.

  Buitenplaats Beeckestijn

  • person_pin10-150 personen
  • meeting_room3 ruimtes

  Over

  Beeckestijn: meer dan een bijzondere vergaderlocatie alleen

  Dineren in Koetshuis Zuid of in een van de stijlkamers in het Hoofdhuis, een teambuildingsactiviteit in de tuinen en na afloop een verzorgde borrel... Beeckestijn is het perfecte decor voor jouw zakelijke event!

  Zowel binnen als buiten. Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie of inspirerende plek om samen te zijn met relaties? Dan is deze buitenplaats de perfecte match.

  Een evenementenlocatie die onbetwiste indruk maakt

  Beeckestijn, gelegen aan de duinranden van Kennemerland, is een van de weinige 18e-eeuwse buitenverblijven die in zijn geheel bewaard zijn gebleven. Na de Tweede Wereldoorlog is het gered van de sloop. Het is een prachtig voorbeeld van de cultuur van de Hollandse buitenplaats. Het unieke zit ‘m ook in de combinatie van de binnenverblijven met de omliggende tuinen en parken.

  Eenmaal binnen heb je in de marmeren entree en hal een fantastisch doorkijkje naar de fontein. Vergader in het gracieuze Hoofdhuis, feest tot in de late uurtjes in Koetshuis Zuid, wandel door de historische Franse en Engelse landschapstuin of neem afscheid van iemand waar je om geeft in dit warme decor... In Beeckestijn vind je tig mogelijkheden om jouw gebeurtenis tot een onvergetelijke te maken.

   

  Maaike OdolphiVerhuur bijzondere locaties
  Maaike OdolphiVerhuur bijzondere locaties


  star9.4 (21 beoordelingen)

  Bekijk alle beoordelingen (21)

  De totaalscore wordt gebaseerd op meerdere bronnen. Dit kan afwijken van de getoonde beoordelingen.

  • request_quoteOffertetraject
   9.2(20)
  • styleUitstraling
   9.8(21)
  • infoLocatie
   9.4(21)
  • local_parkingParkeren
   9.3(21)
  • hotel_classService
   9.3(20)
  • price_checkPrijs/Kwaliteit
   9.2(21)
  • restaurantEten en Drinken
   9.5(19)
  Afbeeldingen van bezoekers
  908A1261.jpg
  908A2258.jpg
  908A2248.jpg
  908A1317.jpg
  W
  Wouter09 sep. 2023
  10
  Dag van ons leven!

  Het was een betoverende ervaring dankzij de ongelooflijke inzet en professionaliteit van Susanne en Michel, de eigenaren van Brasserie Beeckestijn. Wat we het meest fantastisch vonden was hoe ze erin slaagden om ons te ontzorgen op onze speciale dag. Ze begrepen precies wat we nodig hadden. Als we ooit de kans krijgen om de dag opnieuw te beleven, zouden we zonder aarzeling dezelfde keuze maken.

  Toon meer
  S
  Shirley01 sep. 2023
  9.7
  Bruiloft met een gouden randje

  Onvergetelijke dag, mede dankzij de begeleiding van Brasserie Beeckestijn. Het is een prachtige locatie & netjes onderhouden. De voorbereiding voorafgaand werd super goed begeleid door Brasserie & op de dag zelf spatte de professionaliteit er vanaf! We hebben heerlijk gegeten en hebben onbezoorgd heerlijk kunnen genieten!

  Toon meer
  M
  Marloes22 jul. 2023
  10
  Een onvergetelijke ervaring bij deze trouwlocatie, waar warmte, professionaliteit en perfecte coördinatie samenkomen voor een droombruiloft

  Wat een onvergetelijke ervaring bij deze trouwlocatie! Vanaf het moment dat we binnenstapten, werden we met warmte en professionaliteit ontvangen. Mede dankzij het toegewijde team van deze locatie. De voorbereiding verliep vlekkeloos. Met aandacht voor detail en de zorg waarmee elk aspect van de dag werd gepland. Er is ons zoveel uit handen genomen waardoor we konden genieten van de bruiloft en de voorbereidingen.

  Toon meer
  S
  Sanne27 jan. 2022
  9.9

  Door de verschillende locaties op het terrein van Beeckestijn wordt de trouwdag uniek. Het is een prachtige locatie en er wordt zeer goed meegedacht met de voorbereidingen! Over alle wensen wordt meegedacht en de trouwdag verliep vlekkeloos!

  Toon meer

  Locatie en omgeving