Huwelijksfeest Nijmegen

Jouw geliefde is op zijn knieën gegaan en jij hebt volmondig ‘ja’ gezegd! Gefeliciteerd, want een geweldige periode staat voor de deur. Een spetterend huwelijksfeest in Nijmegen is dan ook de perfecte gelegenheid om de liefde te vieren met al jouw loved ones! Als de oudste stad van Nederland en met een historie van meer dan 2000 jaar is het natuurlijk heel bijzonder om het jawoord te geven aan jouw soulmate in het prachtige Nijmegen. Van het trouwen op een luxe landgoed tot aan een schitterend paviljoen aan het strand, alles is bij ons mogelijk. Bij Toptrouwlocaties kies jij voor jouw ultieme droomlocatie voor een fantastisch huwelijksfeest in Nijmegen!
24 locaties

Huwelijksfeest Nijmegen kasteel
Trouwen als een echte prins of prinses is de droom van elk bruidspaar! Een huwelijksfeest in Nijmegen met als achtergrond een middeleeuws kasteel, is dan ook een prachtig plaatje tijdens een romantische fotoshoot. Loop naar het altaar in een prachtige ridderzaal van het glorieuze Kasteel Hernen. Of ga terug in de tijd met een chique afterparty in de koninklijke balzaal van het Bilderberg Kasteel. Hoe dan ook, jullie sprookje wordt werkelijkheid op het once in a lifetime huwelijksfeest in Nijmegen als jullie trouwen in een kasteel!

Huwelijksfeest Nijmegen buiten
Zeg ‘ja’ tegen je geliefde met een heerlijke frisse wind door je haren tijdens een huwelijksfeest te Nijmegen buiten. Deze authentieke stad heeft dan ook veel te bieden! Ga voor een intieme bruiloft op de toren van de Belvédère met een prachtige uitzicht over de Waal. Of geniet van een culinaire sensatie op een hip feest geheel in stijl. Laat je overweldigen door de rijke natuur van diverse trouwlocaties in Gelderland. Toptrouwlocaties maakt het mogelijk om alles naar wens te maken op jullie wedding day. Geniet ook van zorgeloze momenten dankzij professionele weddingplanners van de uitgekozen locatie die alles tot in het puntjes voor jullie organiseren. Verzegel de mooiste dag uit je leven met een voortreffelijk huwelijksfeest te Nijmegen buiten op een sfeervolle locatie!

Romantisch huwelijksfeest Nijmegen
Bloemen, versieringen en lekkere hapjes zijn één van de leukste dingen om over na te denken bij het organiseren van jullie bruiloft. Een romantisch huwelijksfeest in Nijmegen is dan ook geen uitdaging met Toptrouwlocaties. Loop door het huwelijkspoortje naar het altaar op een idyllische locatie waarbij romantiek gegarandeerd is. Bovendien is Nijmegen rijk aan hele bijzondere kastelen, paviljoenen, boerderijen en nog vele andere erfgoederen. Zelfs een bruiloft gelegen aan het water is mogelijk. Laat je leiden door je gevoel bij het maken van keuzes, want een romantisch huwelijksfeest in Nijmegen heb je maar één keer in je leven!