search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.  De Boskas

  • person_pin10-100 personen
  • meeting_room4 ruimtes

  Over

  Trouwen in De Boskas zorgt voor een onvergetelijke beleving, middenin een privébos van vijf hectare. Nergens anders vind je een kas op zo’n uniek plekje in de natuur.  

  De Boskas staat voor sfeer, ongedwongen genieten en een geheel eigen stijl. Een plek waar jullie bruiloft in goede handen is! Deze officiële trouwlocatie is geschikt voor intieme bruiloften tot 80 personen (100 personen buiten). Ceremonie, toost, diner en naborrel/feest kunnen binnen in de kas plaatsvinden of buiten in het bos.  
  De dag kan zelfs worden verlengd met een avondfeest tot uiterlijk 02.00 in de nabijgelegen villa. Via een sfeervol verlicht bospad wandel je slechts honderd meter tot de villa.

  De Boskas kan door onze stylisten geheel naar wens worden gestyled. Willen jullie volledig worden ontzorgd? Dan helpt ons team jullie graag om jullie mooiste dag tot in de puntjes te verzorgen.   

  Onze catering, verzorgd door BUUR, staat voor kwaliteit, beleving en duurzaamheid. Met biologische en voornamelijk lokale producten bereiden zij de mooiste gerechten. Walking dinner, shared dining of een gangendiner? Het is allemaal mogelijk! De Boskas is onderdeel van Trouwen in het Bos, een concept dat volledig gefaciliteerde bruiloften in de natuur verzorgt.

  Lianne Balduk-Carmiggeltmede-eigenaar
  Lianne Balduk-Carmiggeltmede-eigenaar

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving