search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.

  Trouwen op het Wad met de Gouden Vloot

  • person_pin2-55 personen
  • meeting_room4 ruimtes

  Over

  Zijn jullie op zoek naar een unieke manier om te trouwen? Trouwen op een zandbank, het ja-woord geven op de bodem van de zee, voor anker- of op een Waddeneiland?

  Stap In het huwelijksbootje bij de Gouden Vloot!

  Allerliefst bruidspaar,

  Wij weten als geen ander dat een trouwdag (zeer) memorabel dient te zijn, iedereen heeft het er nog jaren over! Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het ontzorgen van het bruidspaar en het compleet verzorgen van de gehele trouw-zeilreis.

  Voor jullie hebben we een waanzinnig Volledig verzorgd arrangement samengesteld waarin alle zaken zijn opgenomen voor een verassend en zorgeloos verblijf aan boord. Denk bijvoorbeeld aan professionele zeilkleding voor alle opvarenden, volpension catering het gehele verblijf, heerlijk opgemaakte bedden, handdoeken, badjassen & verzorgingsproducten...en nog veel meer.

  Het zal jullie aan niets ontbreken tijdens deze prachtige reis!

  Vanuit Harlingen vaart onze statige tweemast Klipper de Isis jullie huwelijks-zeilreis'. Zij is de officiële trouwlocatie op de Waddenzee van gemeente Harlingen en voldoet daarmee aan alle door de gemeente gestelde criteria voor Trouwen op het Wad.

  Onze historische klipper uit 1892 biedt alles wat je aan boord van een schip maar wensen kunt. Ze is een ruim schip met fantastische zeileigenschappen waardoor zij vele wedstrijd-prijzen op haar naam heeft staan. De luxe en warme scheepssfeer straalt je tegemoet zodra je de salon betreedt. Het klassieke interieur is met krachtig mahoniehout ingetimmert en traditionele scheepsdetails zijn met veel zorg behouden.
  Hedendaags is de Isis van alle moderne gemakken voorzien; CV verwarmd, keurig sanitair/ douches, grote keuken, luxe hutten met eigen wastafel.

  Waarom bij ons?
  Persoonlijk staan wij voor goede service. We streven naar de meest optimale beleving aan boord!
  We hebben heel veel ervaring in huis en vinden het ontzettend belangrijk dat wij werken met ervaren, energieke en behulpzame crew. Dat onze schepen van alle gemakken zijn voorzien en dat zij perfect onderhouden zijn.

  We houden net van dat beetje extra!

  En zien jullie graag aan boord! 


  Hartelijke groeten, 

  Anna & Joost

  De Isis als accommodatie en onze keuken zijn voorzien van het Waddengoud keurmerk. Dit betekent dat de gasten van de Klipper Isis kunnen rekenen op een bijzondere beleving van de Wadden, een kwaliteits-accommodatie, goed gastheerschap en een minimale belasting van deze tochten op het milieu. 

  Joost MartijnEigenaar
  Joost MartijnEigenaar

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving