search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.  Kasteel Aldendriel Party-accommodatie

  • person_pin25-250 personen
  • meeting_room4 ruimtes

  Over

  Hierbij willen wij jullie graag informeren betreffende de mogelijkheden welke wij jullie op Kasteel Aldendriel te Mill kunnen bieden voor het vieren van uw huwelijksdag.

   

  Kasteel Aldendriel is bijzonder geschikt voor jullie complete huwelijksdag. Of het nu gaat om de ceremonie, het diner/buffet/barbecue, receptie, feestavond of een combinatie van hiervoor genoemde, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot onze beschikking. 

  Jullie gezelschap zal op deze dag het enige gezelschap zijn binnen onze locatie.
  Dit betekent dus dat jullie gebruik kunnen maken van de diverse ruimten, zonder dat jullie “andere” gasten tegen komen. Hieronder verstaan wij ook een eigen parkeerplaats en entree.

  Kasteel Aldendriel is ook de ideale locatie om de bruidsreportage te maken.

  Indien jullie kiezen voor onze locatie, dan kan ook de wettelijke huwelijksvoltrekking plaats vinden in de Tuin bij goed weer of anders binnen in de Ridderzaal.  

  Op afspraak zijn jullie altijd welkom voor een vrijblijvende bezichtiging van onze locatie, waarbij wij op verzoek ook een passende offerte op maat kunnen bespreken/aanbieden. 


  Jullie kunnen erop vertrouwen dat wij voor een optimale presentatie zullen zorgdragen en wensen jullie dan ook veel plezier toe met de voorbereiding van jullie huwelijksdag!

  Peter Lieshouteigenaar
  Peter Lieshouteigenaar

  star9.2 (6 beoordelingen)

  Bekijk alle beoordelingen (6)

  De totaalscore wordt gebaseerd op meerdere bronnen. Dit kan afwijken van de getoonde beoordelingen.

  • request_quoteOffertetraject
   9.2(6)
  • styleUitstraling
   9.0(6)
  • infoLocatie
   9.0(6)
  • local_parkingParkeren
   9.7(6)
  • hotel_classService
   9.5(6)
  • price_checkPrijs/Kwaliteit
   9.5(6)
  • restaurantEten en Drinken
   8.8(6)
  S
  Sophie04 Jan 2022
  9.4

  Prachtige locatie door het sfeervolle koetshuis uit de 15e eeuw. De tuin zorgt voor een hele mooie groene omgeving om in te trouwen. De locatie biedt veel advies over wat handig is, maar laat je ook vooral je eigen keuzes maken."

  Toon meer
  T
  Tom06 Jan 2015
  9.7

  Vanaf het eerste contact is onze ervaring met Aldendriel uitermate positief geweest. De beheerder is vriendelijk, flexibel, behulpzaam en heeft goede suggesties. Het personeel was vriendelijk en zorgde ervoor dat er altijd voldoende drank beschikbaar was voor onze gasten. Ook het eten was erg lekker. Verder was het geen probleem om iets langer door te feesten dan gepland. De tuin is erg mooi en ook de zalen zijn erg stijlvol. Verder is Aldendriel erg redelijk geprijsd vergeleken met andere trouwlocaties. We kunnen Aldendriel ten zeerste aanbevelen!"

  Toon meer
  J
  Jolanda21 Jan 2017
  9.9

  Wij hebben genoten van onze dag. In de voorbereidingen ging alles super en op de dag zelf werden we echt in de watten gelegd. Onze gasten waren ook tevreden over alles. Mooie locatie, kundig en vriendelijk personeel"

  Toon meer
  Á
  Ánnemiek27 Jan 2017
  9

  Wij zijn Peter, Saskia en hun geweldige personeel ongelooflijk dankbaar voor onze prachtige trouwdag. Het was de warmste 27 mei ooit, maar er is ontzettend goed voor ons en onze gasten gezorgd. Iedereen heeft genoten die dag en niemand kwam iets te kort. En natuurlijk was het trouwen in jullie prachtige tuin een hele mooie belevenis. Een dag om nooit meer te vergeten."

  Toon meer

  Locatie en omgeving