search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.

  Huis Bartolotti

  • person_pin10-100 personen
  • meeting_room7 ruimtes

  Over

  Proost op de liefde in deze bijzondere trouwlocatie in Amsterdam

  Geef elkaar het ja-woord in de smaakvolle binnentuin, dineer in de eetkamer met marmeren fontein en dans met vrienden en familie te midden van het prachtige decor in deze historische trouwlocatie. Trouw je in Huis Bartolotti, dan zeg je ‘ja’ tegen de mooiste dag van je leven.

  Voel je thuis in deze evenementlocatie vol pracht en praal

  Stel je eens voor: jouw event in een van de best bewaarde grachtenpanden van Amsterdam. Ja, het kan! In en rond Huis Bartolotti, op het mooiste stukje van de grachtengordel, aan de Herengracht. Hier stap je binnen in een oase van kunst, decor, historie en rust, want de stadse drukte lijkt mijlenver weg. In dit grote, uitbundig gedecoreerde huis kun je je vergapen aan de prachtige wand- en plafondschilderingen. De historische Hollandse Renaissancestijl zorgt voor een unieke sfeer: van het marmer in de entree tot het verfijnde houtsnijwerk in de zalen. Want Willem Bartolotti had smaak. En geld. Deze schatrijke heer liet het huis omstreeks 1620 bouwen, hoogstwaarschijnlijk door de Amsterdamse stadssteenhouwer Hendrick de Keyser. Huis Bartolotti geeft je een uniek inkijkje in de Nederlandse woongeschiedenis. En het mooie: ondanks de pracht en praal voel je je hier gelijk ‘thuis’.

  Algemene faciliteiten
  • infoExclusief te huur
  • hotelHotels op loopafstand
  • outdoor_gardenTuin
  Technische faciliteiten
  • play_arrowBasis AV-set
  Sanne van Beek Verhuur bijzondere locaties
  Sanne van Beek Verhuur bijzondere locaties

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving