search
We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
mapAlle locaties
  • lightbulb
    Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?

    search

Down Under

  • person_pinCapaciteittot 1200 personen
  • meeting_room3 ruimtes

Over

Trouwen op het strand in het midden van het land kan bij het mooie en hippe Down Under!

 

Voor een echt strandgevoel hoef je niet meer naar de kust te rijden! Down Under biedt alles wat je mag verwachten van een beachclub: een ontspannen sfeer, zandstrand en heerlijke hapjes en drankjes. De trendy locatie is met het strand uniek in de omgeving Utrecht. 

 

Naast het trouwen in een van de mooie en onlangs verbouwde zalen is het ook mogelijk om het huwelijk te voltrekken op het strand. Bij ons kun je trouwen met de voetjes in het zand en een uitzicht over het water. Alles wordt voor jullie geregeld om elkaar het ja-woord te kunnen geven, zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten van een zorgeloze dag!

 

Down Under staat klaar om alle zorg uit handen te nemen! Zo regelen wij graag het entertainment, de decoratie en styling, bloemen of taart. Trouwen in Ibiza-stijl, festivalstijl of klassiek alles is mogelijk.

Leuk om te weten: Down Under is in de zomer van 2018 door Misset Horeca uitgeroepen tot beste terras van de provincie Utrecht. Een knappe prestatie! 

Down Under is onderdeel van Brothers Horeca Groep (BHG), een gerenommeerde horeca-organisatie met meer dan 24 jaar ervaring in het organiseren van feesten, partijen en evenementen.

Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route van 18 april 2021 is de locatie versierd met feestelijke decoratie en zijn er meerdere partners aanwezig waar wij fijn mee samenwerken waardoor je een goede indruk kunt krijgen van een bruiloft bij Down Under. Er is daarnaast ook genoeg beeldmateriaal aanwezig om te laten zien hoe een winterse bruiloft er bij ons uit kan zien. Wij hopen jullie te mogen ontmoeten bij ons op locatie!

Jairzinho Litaay
Jairzinho Litaay

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving