Landelijk trouwen in een boerderij in Stevensbeek

We hebben in Stevensbeek geen locaties gevonden. We helpen je daarom verder met andere locaties in provincie Noord-Brabant.
4 locaties

Locaties in de provincie Noord-Brabant

Trouwen op een boerderij

Zijn jullie verliefd, verloofd en binnenkort getrouwd? En willen jullie trouwen op een boerderij? Toptrouwlocaties weet de mooiste locaties eenvoudig te vinden voor jullie! Say yes onder de fruitbomen en doe een fotoshoot tussen de groentes in de moestuin. Wanneer je gaat trouwen op een boerderij voel je je niet alleen dichter tot elkaar, maar ook bij de natuur. Je wordt er omgeven door groen. Al wil dat niet zeggen dat je er in de overal moet staan, integendeel. Kom maar op met die verbluffende outfit!

Trouwen op een boerderij romantisch

Het traditionele beeld bij een bruiloft is een kasteel met bijpassende koninklijke kledij, maar trouwen op een boerderij is minstens zo romantisch. De boerderijen, hoeves en molens die je bij Toptrouwlocaties vindt doen niet onder voor de kastelen, land- en herenhuizen. De organisatie is even feilloos en ook op het land wordt er aan ieder detail gedacht. En wat trouwen op een boerderij misschien wel extra romantisch maakt is het uitzicht. Stel je die ondergaande zon over het weidse landschap eens voor... amazing!

Trouwen op een boerderij buiten

Je kunt alle kanten op wanneer je gaat trouwen op een boerderij. Zet buiten tenten neer of neem de gok en laat jullie big day door niets of niemand in het water vallen. Vier een grandioos feest in oude stallen en wie weet eindig je nog op de hooizolder. Als je gaat trouwen op een boerderij is er zowel buiten als binnen altijd wel wat te beleven. Zijn jullie op zoek naar een ander soort buitenlocatie? Bekijk ze eenvoudig via onze website of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Trouwen op een boerderij

Voor elke bruiloft is het slim om vooraf een budget te bepalen. Of je nu gaat trouwen op een boerderij of in een kasteel, de kosten bepalen jullie! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Toptrouwlocaties kan jullie trouwens op meerdere fronten helpen wanneer jullie gaan trouwen op een boerderij. Met de locatie uiteraard, maar ook qua kosten. In ons gratis trouwboek The Big Book for the Big Day vind je handige tips and tricks omtrent planning en budget. Doe er je voordeel mee!