Kosten voor de huwelijksdag

Eén van de meest gestelde vragen van een bruidspaar bij de start van het organiseren van dé dag is: wat kost een bruiloft? Natuurlijk kan je een bruiloft zo duur of zo voordelig maken als je zelf wilt. Het is handig om de gemiddelde prijzen te weten, zodat je daar je verwachtingen op kunt instellen en natuurlijk om een budget op te stellen. De kosten van trouwbedrijven verschillen enorm en zijn natuurlijk ook afhankelijk van jullie wensen en invulling. Daarom hebben wij de gemiddelde kosten voor jullie op een rijtje gezet.

 

Wist je dat je een overzicht van de gemiddelde kosten en heel veel andere antwoorden ook in het  Nationaal Trouwonderzoek kan terug vinden. Dit onderzoek wordt jaarlijks in opdracht van Toptrouwlocaties uitgevoerd en geeft jouw een uniek kijkje in de bruiloft van anderen. Als je gaat trouwen, ga je zonder ervaring het grootste feest van jullie leven plannen. Dan is het toch fijn als je kan leren van bruidsparen die je voorgingen. Bruidsparen werden gevraagd naar de bestedingen, wensen en eisen bij de organisatie van hun grote dag en dat leverde openhartige, verrassende en vooral nuttige reacties op. Ook deelden de bruidsparen hun beste en meest gênante herinneringen aan de trouwdag en gaven zij gouden tips aan toekomstige bruidsparen.

Vraag hier gratis de digitale versie van het Nationaal Trouwonderzoek aan!

 

 

Bedankjes€ 156,-
Bloemen en styling€ 284,-
Bruidstaart p.p.€ 4,-
Ceremonie€ 400,-
Diner p.p.€ 35,-
Drukwerk€ 238,-
Entertainment€ 953,-
Foto-, videograaf€ 1.408,-
 Haar & make-up€ 208,-
Huwelijksnacht€ 250,-
Huwelijksreis€ 3.342,-
Kleding bruid€ 1.636,-
Kleding bruidegom€ 943,-
Kleding bruidskinderen€ 197,-
Receptie p.p.€ 15,-
Trouwringen€ 1.206,-
Trouwvervoer€ 400,-
Zelfstandig ambtenaar€ 48

 

Uit het Nationaal Trouwonderzoek blijkt dat een gemiddelde Nederlandse bruiloft € 16.691,- kost. Alleen de locatie inclusief catering kost gemiddeld € 6.824,-.

 

Bron: Nationaal Trouwonderzoek 2017

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.