search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.

  De landelijke open dag van trouwlocaties

  Open Trouwlocatie Route

  Ga jij trouwen maar weet je nog niet waar? Dan is de Open Toptrouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden!

  Vind jouw ultieme trouwlocatie tijdens de Open Toptrouwlocatie Route!

  Vijf keer per jaar organiseert Toptrouwlocaties een open dag voor aanstaande bruidsparen. Tijdens deze open dagen bezichtig je op één dag meerdere trouwlocaties. Zo kun je vrijblijvend rondkijken en de sfeer van jouw geselecteerde locaties proeven. Door heel Nederland openen per editie gemiddeld 175 trouw- en/of feestlocaties hun deuren. Laat online dus even los en ga samen offline inspiratie opdoen. We beloven je dat ergens binnenstappen nóg magischer is dan het bekijken van foto’s. Tijdens de bezichtigingen ontdek jij of de uitstraling en sfeer van de trouwlocaties bij jullie wensen passen. Voel je de klik? Die onbeschrijflijke vlinders? Wil je meteen heel hard ‘Ja!’ roepen?

  Bekijk alle deelnemende locaties

  Laat je inspireren en verrassen tijdens de open dag

  Veel locaties zorgen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route voor echte wedding vibes. Zo krijg jij een beter beeld van hoe een ceremonie er uit kan zien, hoe bijvoorbeeld de tafels gedekt worden voor een huwelijksdiner en of de ruimte voor het feest groot genoeg is voor het aantal genodigden. Op die manier maak je een doordachte beslissing en kom je hopelijk niet voor verrassingen te staan… behalve de leuke dan!

  Vind jouw droomlocatie

  Wanneer is de Open Toptrouwlocatie Route?

  De eerstvolgende editie van de Open Toptrouwlocatie Route is zondag 19 november 2023.
  Heb jij dan al andere plannen? Maak je geen zorgen! De volgende open dag van trouwlocaties is op zaterdag 27 januari 2024. Kun je niet zo lang wachten dan kun je via de locatiepagina altijd een bezichtiging aanvragen voor een eerder moment.

  Ik doe mee!
  Benieuwd wat je kunt verwachten tijdens de Open Toptrouwlocatie Route?

  Trouwlocatie gevonden?

  Dan kun jij je trouwdag winnen!

  Heb jij jouw droomlocatie al gevonden? Wat fijn zeg, gefeliciteerd!

  Dit vieren wij graag met je. Laat ons weten welke trouwlocatie jullie hebben geboekt, dan sturen wij een Rituals giftcard t.w.v. € 15,- naar je op.

  Maar daar blijft het niet bij. Je maakt net als Harry en Mark ook meteen kans op het winnen van jullie trouwdag t.w.v. maximaal € 10.000,-. Deze verloten we maar liefst twee keer per jaar. Waar wacht je nog op?

  Ja, ik wil winnen!

  Alle spelregels van de winactie en Rituals giftcard nog eens nalezen? Dat doe je hier!