search
We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
mapAlle locaties
  • lightbulb
    Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?

    search

Pompstation Amsterdam

  • person_pinCapaciteit2-360 personen
  • meeting_room1 ruimte

Over

Trouwen bij Pompstation verlicht en verrast precies daar waar je wilt. Wij hebben de ervaring om tijdens de bruiloft te ontzorgen zodat het belangrijkste de focus kan krijgen. 

Wij ontfermen ons over heerlijk eten & drinken met een oprecht enthousiaste crew en een dedicated event manager voor jouw speciale dag. Pompstation verrast door de veerkracht van het pand, jouw hele dag vindt plaats op 1 locatie, maar die ontwikkeld zich precies naar jullie wens.

Tijdens de ceremonie geeft de ruimte een groots en imposant gevoel door de 12 meter hoge muren, door middel van het juiste meubilair gebruik en een prachtige houten vloer creëren we weer intimiteit. De grote ramen zorgen voor veel daglicht en het kleine podium is perfect voor de babs, de bruid & bruidegom. 

Voor de feestelijke borrel kunnen we met het hele gezelschap naar onze mooie binnentuin of binnen op de vide. Na het diner transformeert Pompstation in een prachtige danszaal met vele inhouse mogelijkheden voor een DJ of band.

Ons personeel is getraind in het ombouwen van de opstellingen tijdens een trouwerij. Hierdoor hoeft niemand zich druk te maken over logistieke zaken, jullie en de ceremoniemeester kunnen genieten van de dag.

Als restaurant zijn we expert in de beste diner beleving, je kunt voor een klassiek zittend 3 gangen diner gaan of de mogelijkheid bieden voor mensen om lekker rond te kunnen lopen terwijl ons personeel een 4 gangen walking diner uitserveert. Voorafgaand aan de bruiloft verzorgen wij altijd een gratis tasting zodat we zeker weten dat het echtpaar het eten, de hapjes, de bubbels en de wijnen heerlijk vinden.

Als locatie genieten wij enorm van mooie bruiloften en daarom vinden we het belangrijk om jullie te leren kennen. Het is uniek om een locatie als deze af te huren, je bent de hele dag op 1 plek geweest, maar komt wel thuis van een ware ervaring. 

Uiteraard is het ook mogelijk om gedeeltes van jouw bruiloft bij ons te komen vieren. We zijn een officiele trouwlocatie dus boek ons ook los voor jouw ceremonie met receptie, het heerlijke 3 tot 7 gangen diner of voor het feest tot in de late uurtjes. Mail ons direct voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Nina JongEvent Manager
Nina JongEvent Manager

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving