Hotel Aduard

  • person_pinCapaciteit2-300 personen
  • meeting_room1 ruimte

Over

Trouwen, de mooiste dag van uw leven! Daar hoort een bijzondere trouwlocatie bij.

Bij Hotel Restaurant Aduard is trouwen een feest in een sfeervolle, maar huiselijk ambiance tussen de Groningse landerijen.

Uw bruiloft vieren op een onvergetelijke locatie!
Van een intieme bruiloft in een van onze kleinere zalen tot een groot spetterend feest inclusief een DJ of een mooie live-band. Dit alles kunnen wij mogelijk maken voor uw dag. Wij beschikken over een royaal terras die wij geheel naar uw smaak kunnen aankleden. Fakkels, vuurkorven, gezellige zithoekjes en mooie aankleding, alles om een mooie zomeravond compleet te maken. Uiteraard bespreken wij al uw wensen rondom de aankleding tijdens uw diner en/of feest.   

Ook beschikken wij over een weiland achter onze zalen. Het is mogelijk om een grote feesttent te plaatsen wanneer u meer dan 200 gasten wenst uit te nodigen. Onze grote feestzaal is geschikt voor groepen tot 200 gasten.

Eten en drinken
Graag ontvangen wij u en uw gasten bij binnenkomst met een heerlijk feestelijke consumptie. Dit kan bijvoorbeeld een heerlijk glaasje champagne zijn. Gezellig met elkaar samenkomen voor een lunch, een heerlijk 3gangen diner of een BBQ tijdens uw bruiloft? Voor gezelschappen van alle omvang bieden wij u graag een op maat gemaakt menu aan.

Tijdens de feestavond kunnen wij u en uw gasten verwennen met heerlijke streekgebonden hapjes met als afsluiter een heerlijke late night snack!

Uitstekend voor
  • diversity_1Ceremonie
  • restaurantDiner
  • festivalFestival bruiloft

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving