search
We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
 • lightbulb
  Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.

Fort Acquavite

 • person_pinCapaciteit1-250 personen
 • meeting_room3 ruimtes

Over

Fort Acquavite is een uitstekende bruiloftslocatie voor zowel zomers als ’s winters. Door de veelzijdigheid van onze locatie zijn de mogelijkheden talrijk.

Iedere bruiloft is uniek! We verzorgen graag uw bruiloft van receptie tot en met de feestavond naar uw wens.

Ook is het mogelijk om alleen uw receptie, diner of feestavond bij ons te vieren. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om u te informeren over de mogelijkheden en uiteraard om al uw wensen te bespreken.

Sabina Cont
Sabina Cont

star9.6 (18 beoordelingen)

Bekijk alle beoordelingen (18)

De totaalscore wordt gebaseerd op meerdere bronnen. Dit kan afwijken van de getoonde beoordelingen.

 • request_quoteOffertetraject
  9.4(18)
 • styleUitstraling
  9.7(18)
 • infoLocatie
  9.7(18)
 • local_parkingParkeren
  9.2(17)
 • hotel_classService
  9.9(18)
 • price_checkPrijs/Kwaliteit
  9.5(17)
 • restaurantEten en Drinken
  9.7(18)
I
Ina18 jan. 2015
9.3

We hadden onze receptie en diner bij Acquavite en hadden meteen vertrouwen in Sabina die we al langer kenden en al jaren als tweede eetkamer voor mijn grootmoeder functioneerde. Alles wat we wilden was mogelijk, qua speeches, cabaret en muziek. Het eten was heerlijk en buitengewoon goed georganiseerd. Er was buitengewoon veel aanpassing voor invaliden, de meerdere talen en continenten van oorsprong de oude en jonge leeftijd van verschillende gasten en het feest was gewoonweg perfect. We hadden geen betere plek kunnen kiezen - de setting is subliem. Beeldschoon en daarnaast kan bijna alles en hoefden we nergens over na te denken. Ik raad Acquacite aan elk ander koppel aan."

Toon meer
A
Amy08 jan. 2015
9

Wij hebben een prachtige dag gehad met een heerlijke walking lunch in de besloten, sfeervolle binnentuin, een eveneens smakelijk diner buiten en een topfeest met dj en saxofonist, waarbij luxe hapjes geserveerd werden. Gelukkig hadden wij prachtig weer, maar ook bij minder mooi weer weten wij zeker dat we een fantastische dag zouden hebben gehad, want het is binnen ontzettend sfeervol. Wij zijn erg gelukkig met onze keuze voor Acquavite en bevelen dit dan ook van harte aan!"

Toon meer
J
Jeroen22 jan. 2016
9.9

Onze bruiloft vond plaats op 22 april 2016. We hebben de locatie gevonden via TopTrouwlocaties. Meteen bij de eerste binnenkomst waren we verliefd op de locatie. Ook hadden we meteen al erg leuk contact met Sabina. Sabina is enthousiast, kundig en denkt goed mee. We hadden een borrel, een diner met 60 man en een feest (met DJ)met 120 man. De locatie werd volledig voor ons gereserveerd en al het personeel deed er alles aan om onze dag perfect te laten verlopen. Het diner was aan één prachtige lange tafel en werd bij alle 60 personen in één keer uitgeserveerd..en hoe! Acquavite maakt van het diner een echte ervaring. Verrukkelijk eten en perfect opgemaakte borden. Het feest was écht een feest! Het keurige personeel bracht al swingend de drankjes rond. De heerlijke hapjes zagen er gelikt uit. Wij hebben enorm genoten! We hadden ons geen betere locatie kunnen wensen! Echt een aanrader voor iedereen!"

Toon meer
R
Rianne22 jan. 2016
9.9

Vertel ons alles over je bruiloft! Hoe was de sfeer? Hoe vond je het personeel? Iedereen is benieuwd naar jouw beoordeling!

Toon meer

Locatie en omgeving