Trouwen in Overijssel

Ben jij op de knie gegaan of je partner? Hoe dan ook... jullie gaan trouwen! In Overijssel heb je genoeg plekjes aan het water waar de uitzichten mindblowing zijn. Samen met een unieke locatie wordt jullie bruiloft geheid een hit. Wanneer jullie gaan trouwen in Overijssel vind je de mooiste trouwlocaties eenvoudig via Toptrouwlocaties. Maar eerst raden wij jullie aan om inspiratie op te doen. Dit kan je enorm op weg helpen met de planning en het is ook nog eens ontzettend leuk. Zeker samen met je bride or groom to be en een glaasje champagne erbij!
13 locaties

Historisch trouwen Overijssel
Wil je graag historisch trouwen in Overijssel? Dan lenen de kastelen, landhuizen en herenhuizen die deze provincie rijk is zich hier perfect voor! Trouwen in een kasteel is natuurlijk sowieso ontzettend romantisch. Bij Toptrouwlocaties kun je vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen voor jullie favoriete locaties. Wellicht dat jullie hierdoor gemakkelijker tot een besluit komen. Door historisch te trouwen in Overijssel in een kasteel maken jullie het plaatje in elk geval compleet voor een sprookjesachtige bruiloft!

Trouwen Overijssel buitenlocatie
Als jullie gaan trouwen en jullie huwelijksfeest in Overijssel op een prachtige buitenlocatie houden zou je eventueel zelfs letterlijk in het huwelijksbootje kunnen stappen. De IJssel en Vecht bijvoorbeeld, zijn rivieren die langs mooie trouwlocaties aan het water voeren. Zodra je besluit te trouwen in Overijssel op een buitenlocatie is het altijd verstandig om rekening te houden met het Nederlandse weer. Ons kikkerlandje is namelijk enorm onvoorspelbaar. Gelukkig spelen de vele locaties hierop in.

Trouwen Overijssel landhuis
Voormalige buitenwoningen van rijke families lenen zich perfect voor een bruiloft. Ga je trouwen in Overijssel in een landhuis dan is de kans groot dat dit een van die historische panden is. Je kunt er genieten van weelderige tuinen en prachtige authentieke details aan de binnen- en buitenkant. Trouwen in Overijssel in een landhuis biedt bovendien genoeg mooie plekjes voor een geweldige fotoshoot! Willen jullie graag meer informatie over alle mogelijkheden? Via onze website kun je dit eenvoudig voor elke locatie aanvragen!