search
We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
mapAlle locaties
  • lightbulb
    Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?

    search

Strandpaviljoen Thalassa

  • person_pinCapaciteit2-300 personen
  • meeting_room2 ruimtes

Over

Geef het jawoord aan zee, wij denken graag met u mee!

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! 

Kies er voor om jullie romantische huwelijksceremonie op het strand, op ons terras of binnen in ons paviljoen plaats te laten vinden.  

De grote zaal van het paviljoen, ons sfeervolle en authentieke restaurant, en het ruim opgezette terras, bieden alle mogelijkheden voor een ceremonie, walking dinner, diner, borrel en/of een groot feest. Onze locatie kan zowel gedeeltelijk als exclusief gereserveerd worden. 

Onze event manager denkt graag mee met jullie wensen en zorgt ervoor dat jullie onbezorgd van jullie bruiloft kunnen vieren.

Chefkok Patrick en Maitre Ken zorgen er voor dat jullie en jullie gasten gedurende de hele dag genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. 

Daarnaast hebben wij diverse contacten met fotograven, muziekanten, trouwamtenaren en een photobooth verhuurder, waarmee we jullie graag in contact brengen!

Sluit jullie fantastische dag af door te overnachten in onze Beach Houses en de volgende dag, getrouwd, wakker te worden met uitzicht op zee!

Kelly WarmerdamEvent manager
Kelly WarmerdamEvent manager

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving