search
We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
  • lightbulb
    Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.

City Lounge Apeldoorn

  • person_pinCapaciteit8-300 personen
  • meeting_room0 ruimtes

Over

De mooiste dag van je leven…
De mooiste dag van je leven moet worden afgesloten met een spetterend feest waarover iedereen nog lang zal napraten. City Lounge begrijpt dat als geen ander. Samen met jullie en al jullie gasten zorgen wij hiervoor.

Onze locatie bevindt zich in voormalige bankkluizen en is dus uniek in Nederland. In combinatie met onze persoonlijke aanpak en top service, garanderen wij een avond die niemand vergeet.

Binnenkomen via onze wijnkelders met Cava zorgt ervoor dat al je gasten direct in de feeststemming komen. Het entertainment wordt verzorgd door een DJ of band die is uitgekozen door jullie. Wij zorgen ervoor dat jullie gasten niets tekort komen. Deze combinatie zorgt ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt.

Samen met jullie bepaling wij de invulling van de avond. Van binnenkomst tot het afscheid, wij zorgen ervoor dat alles super goed voor elkaar is. Maatwerk is onze passie!
Voor het feest nog dineren met vrienden en familie? Dat kan uiteraard ook bij ons.

Benieuwd geworden naar onze unieke locatie?
Wij maken graag een afspraak met jullie voor een rondleiding en om de mogelijkheden te bespreken!

Algemene faciliteiten
  • deckBuitenruimte(n)
  • roofingOverdekte buitenruimte(n)
  • deckTerras

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving