Landgoed Wickenburgh

  • person_pinCapaciteit2-50 personen
  • meeting_room4 ruimtes

Over

Landgoed Wickenburgh
't Goy, Houten, Utrecht

Je samen verbinden: dat verdient een perfecte plek. In de provincie Utrecht is Landgoed Wickenburgh zo'n perfecte plek; waar je alle romantiek, ruimte en rust vindt die je zoekt op die belangrijke dag. Ieder (bruids)paar krijgt het landgoed even helemaal voor zichzelf en hun gasten.

Wij denken graag met je mee. Misschien willen jullie trouwen in de romantische grote Salon van het landhuis. Of met een klein aantal speciale gasten in de sfeervolle Herenkamer. Of kiezen jullie voor een ‘designbruiloft’ in het ruime, lichte Atelier? Je kunt ook buiten trouwen, onder een monumentale beuk of bij de vijver. 

Lekker eten hóórt bij zo’n blij feest. Wij werken samen met diverse creatieve cateraars, die ervoor zorgen dat ook het eten (én drinken) precies is wat jullie willen. Biologisch, vegetarisch, taart of tournedos: het kan allemaal.   

We hebben contacten met ervaren huwelijksfotografen en werken samen met vakmensen  die ‘vintage’-kleding kunnen aanpassen, nieuwe trouwkleding ontwerpen of trouwringen maken: laat er bijvoorbeeld een oud familiesieraad in verwerken. En wat dachten jullie van een bijzonder kunstwerk, dat jullie verbintenis symboliseert?

We nemen graag in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden met je door. Zodat jullie dag echt onvergetelijk wordt!

Wickenburgh is een familielandgoed in de provincie Utrecht waarvan de geschiedenis teruggaat tot het jaar 1300. Sinds 1741 is het in bezit van de familie Wttewaall. Na 2003 zetten Otto Wttewaall en zijn familie zich in om hun deel van het landgoed weer in de volle glorie van rond 1860 te herstellen. Vanaf 2012 ontvangen zij gasten in deze prachtige, historische omgeving.

Otto WttewaallLandheer/bedrijfsleider
Otto WttewaallLandheer/bedrijfsleider

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving