search
We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
mapAlle locaties
 • lightbulb
  Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
 • Waar begint jouw event?

  search

Poelzicht

 • person_pinCapaciteit20-160 personen
 • meeting_room3 ruimtes

Over

Landhoeve Poelzicht is gelegen tussen fruitboomgaarden midden in de Betuwe in het rustige maar zeer centraal gelegen Kapel Avezaath.

De ceremonie opstelling staat al voor jullie klaar in de grote tuin en ons personeel ontvangt jullie daggasten met verve. Na de ceremonie is het tijd voor de taart en uiteraard een mooi glas Champagne op de terrassen rondom de landhoeve. De eigentijdse ingerichte zalen en zonnige terrassen bieden vollop mogelijkheden om jullie hele dag ontspannen en volledig te kunnen verzorgen. Na het heerlijke diner bereid door Patron Edwin Muns en zijn bridgade is het tijd voor het feest in De Deel waar de DJ jullie gasten tot in de late uurtjes zal laten swingen!

Poelzicht is een officiele trouwlocatie en er mag zowel binnen als buiten getrouwd worden, de gehele locatie kan exclusief voor jullie als bruidspaar gereserveerd worden.

Bij Poelzicht kunnen jullie rekeken op gastvrijheid van het hoogste niveau en staan Edwin en zijn team klaar om jullie dag onvergetelijk te gaan maken.

Thijs StaffhorstSales
Thijs StaffhorstSales

star9.2 (2 beoordelingen)

Bekijk alle beoordelingen (2)

De totaalscore wordt gebaseerd op meerdere bronnen. Dit kan afwijken van de getoonde beoordelingen.

 • request_quoteOffertetraject
  8.5(2)
 • price_checkPrijs/Kwaliteit
  9.0(2)
 • styleUitstraling
  9.5(2)
 • infoLocatie
  9.5(2)
 • hotel_classService
  9.0(2)
 • local_parkingParkeren
  9.5(2)
M
Marion22 jan. 2023
9.7

Hospitality wordt hier met een hoofdletter geschreven, wat een geweldige dag hebben we gehad. We hebben hier onze ceremonie gehouden, daarna taart aansnijden, een borrel voor extra gasten en als laatste een uitgebreid dinner. We hebben vooraf en op de dag zelf geen zorgen gehad, we hadden alles vooraf goed doorgesproken en iedereen is bereid om net die stap extra te zetten om het bruidspaar een onvergetelijke dag te bezorgen. Niets is Lydia te veel, ze is een topper die ondersteund wordt door een zeer behulpzaam team dat vol aandacht voor hun gasten is. En dan de keuken, in een woord fantastisch! Om het eten te beschrijven schieten woorden tekort; je moet het zelf gaan proberen. Wij zijn erg blij dat we voor Poelzicht hebben gekozen, ze hebben onze verwachtingen ruim overtroffen.

Toon meer
J
Jessica26 jan. 2022
8.7

We besloten in 2020 (in coronatijd) om te gaan trouwen. Een verrassingshuwelijk. Aanvankelijk gepland op 16-01-2021, maar vanwege de coronamaatregelen moest dat verzet naar 11-12-21. Wat vanaf het eerste moment wél vaststond was dat ons huwelijk bij Restaurant Poelzicht moest plaatsvinden. De ceremonie deden wij in de naastgelegen Agata Kapel. Aanvankelijk hebben we een offerte opgesteld met de oude eigenaars, want Poelzicht werd in het najaar van 2021 overgenomen. Gelukkig wilde de nieuwe eigenaar Edwin Muns de volledige offerte, onder precies dezelfde voorwaarden overnemen. En we hebben de offerte in overleg zelfs nog mooier gemaakt! Alles kon, niets was te gek! Al hadden we het hele restaurant verbouwd dan waren ze daar nog oké mee. Wij kozen ervoor het hele restaurant af te huren. In het restaurantgedeelte hielden we een uitgebreide brunch (aanvankelijk diner, maar dat kon niet doorgaan). In 'De Deel' ontvangst en receptie. Heerlijke hapjes en drankjes, gezellige ambiance. Externe partijen regelden de styling, taart, bloemen en muziek. Een week voor het huwelijk moest de hele planning nog omgegooid vanwege nieuwe maatregelen, maar dat kon allemaal worden geregeld.

Toon meer

Locatie en omgeving