search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.

  Hotel Spaarnwoude

  • person_pintot 100 personen
  • meeting_room4 ruimtes
  Onderdeel van

  Over

  Midden in het mooie recreatiegebied Spaarnwoude ligt het sfeervolle Hotel-Restaurant Spaarnwoude. Een prachtige trouwlocatie boordevol mogelijkheden voor een zeer bijzondere huwelijksdag.

  Een ceremonie op de steiger, op het romantische strandje of op de uitgestrekte velden. Romantiek is hier gegarandeerd! Ook binnen trouwen en een toost op jullie geluk met uitzicht op het water is mogelijk. Diverse zalen zijn direct aan het water gelegen en kunnen alle naar wens worden gedecoreerd voor een persoonlijke touch. Het decoreren mag aan ons overgelaten worden of door een door jullie zelf. Geniet met jullie gasten van de culinaire hoogstandjes verzorgd door onze chef-kok en zijn keukenbrigade. De unieke ronde feestzaal belooft veel goeds voor een spetterend huwelijksfeest, waarbij jullie met de voetjes van de vloer kunnen. Geniet na deze onvergetelijke feestavond samen met je geliefde van een romantische overnachting in één van de luxe suites met bubbelbad.

  Antoinette ModdermanAfdeling Trouwen Spaarnwoude
  Antoinette ModdermanAfdeling Trouwen Spaarnwoude

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving