search
We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
 • lightbulb
  Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.

Fort Sint Gertrudis

 • person_pinCapaciteit2-1150 personen
 • meeting_room6 ruimtes

Over

Jouw bruiloft in hét historische fort van Geertruidenberg!
Fort Sint Gertrudis is een trots en monumentaal pand in het stadscentrum van het pittoreske Geertruidenberg. Fort Sint Gertrudis biedt verschillende zalen die perfect passen bij jullie dag. Bijna iedere zaal geeft genoeg ruimte om al jullie familie, vrienden en overige netwerk te ontvangen en de dag tot een groot feest te maken.

Trouwen doe je natuurlijk op een voor jullie memorabele locatie. Fort St. Gertrudis is een historisch pand in Geertruidenberg waar je zeker herinneringen kunt maken. In onze verschillende ruimtes kunnen wij alle onderdelen die bij een bruiloft horen, voor jullie regelen. In samenwerking met onze experts kunnen wij de verschillende momenten los organiseren of als totaalpakket in één van onze zalen.

Ceremonie
Een memorabel moment vraagt om een net zo memorabele locatie. Fort St Gertrudis is een Historische vesting achter de Markt van Vestingstad Geertruidenberg waar dit mogelijk is. Wij regelen op onze locaties en met ons ervaren personeel een bruiloft op maat. Elkaar het ja woord geven? Dat kan zeker in één van onze zalen. Deze ruimtes zijn groot genoeg om verschillende groepsgroottes te ontvangen. Ook hebben deze zalen verschillende thema’s die bij jullie bruiloft past of krijg je de vrijheid om zelf versieringen aan te brengen.

Horeca
Natuurlijk behoort feesten met jullie gasten in onze zalen ook tot de mogelijkheden. Wij zorgen met diverse horecamogelijkheden dat je vooraf luncht, na het ja-woord een toost kunt uitbrengen, een borrel drinkt met al jullie gasten en zelfs met zijn alle kunt dineren. Je kunt kiezen om alle horecamogelijkheden bij ons te reserveren. Dat is geen probleem. Ook kun je er samen voor kiezen om verschillende horeca elementen te combineren.

Trouwfeest
Een bruiloft zonder feest komt in ons boekje niet voor! Wij helpen je daarom ook graag aan de geschikte locatie voor jullie trouwfeest. In onze zalen kunnen wij voor entertainment zorgen van een huisband tot aan een DJ. De zalen zijn groot genoeg voor het echtpaar om de dans te openen en vervolgens worden de andere gasten gevraagd om hun te vergezellen. Jullie trouwfeest wordt in Fort St. Gertrudis onvergetelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Dieuwertje TeunissenMarketing & communicatie
Dieuwertje TeunissenMarketing & communicatie

star9.2 (2 beoordelingen)

Bekijk alle beoordelingen (2)

De totaalscore wordt gebaseerd op meerdere bronnen. Dit kan afwijken van de getoonde beoordelingen.

 • request_quoteOffertetraject
  8.5(2)
 • styleUitstraling
  9.5(2)
 • infoLocatie
  8.5(2)
 • local_parkingParkeren
  10.0(2)
 • hotel_classService
  8.5(2)
 • price_checkPrijs/Kwaliteit
  9.5(2)
 • restaurantEten en Drinken
  10.0(2)
T
Tineke10 jan. 2022
9.4

Onze dag was prachtig. Er zijn weinig woorden die ik kan vinden om onze dag te omschrijven. Van begin tot het eind was het mooi. Het contact met Mark was prettig, stond altijd open voor feedback. Hij is creatief in denken en kan zo goed met je meedenken. We hadden Het Cachot, de Bourgondische zaal en De Binnenplaats afgehuurd. Onze ceremonie was in het Cachot, een prachtige plek. De open haard is erg sfeervol. Ook vond daar onze borrel plaats. Het diner was in de Bourgondische zaal. We hadden een hele lange tafel gecreëerd, waar alle 60 daggasten aan zaten. Dit was een heel indrukwekkend geheel. Vervolgens gingen we feesten in de Binnenplaats, met een lichtgevende dansvloer, Gin-Tonic bar en een live-band, was het helemaal compleet. Wat kijken we met veel liefde en plezier terug op deze dag!"

Toon meer
H
Hanna24 jan. 2022
9

We hadden ceremonie + borrel in een zaal en eten + feest in een andere zaal (op 2 minuten loopafstand). Alles was goed geregeld en het personeel + bediening was super.

Toon meer

Locatie en omgeving