Dé landelijke open dag

Jij kunt je nu aanmelden om op zaterdag 30 januari mee te kijken met live rondleidingen, tijdens de online editie van de Open Toptrouwlocatie Route! Deze locaties doen mee >>

Voordelen van een online rondleiding:

 • Laagdrempelige eerste kennismaking met de locatie.
 • Binnen 3 uur vrijblijvend binnen kijken bij jouw favoriete locaties.
 • Bekijk verschillende trouwopstellingen
 • Vragen waar jij niet bij stil stond worden gevraagd door andere bruidsparen.
 • Ontdek of jouw gevoel bij een locatie goed is
 • Win je trouwdag terug!
×

Plaats | Trefwoord

Uitgebreid zoeken >

 

FilterTrouwlocaties Breda 6 locaties gevonden

Eindelijk, je kunt beginnen met het plannen van jullie Big Day. Via Toptrouwlocaties vind je in elk geval de mooiste trouwlocaties in Breda. Wanneer je een locatie gevonden hebt, zal de rest van de planning een stuk makkelijker gaan. Maar eerst is het belangrijk dat je zoveel mogelijk inspiratie op gaat doen. En zeg nou zelf, dat is op de dag zelf na natuurlijk het allerleukste! Deze inspiratie kun je onder andere halen uit onze schitterende trouwlocaties in Breda. Browse samen met je aanstaande door onze vele mogelijkheden en je komt vanzelf op ideeën!

 • Korenmolen Princenhage Breda
  1

  Boerderijen, hoeves en molensIndustriële locaties

  De trouwlocatie van Breda en omstreken!

  Breda
  1 zalen 10 - 150 €7.500 - €15.000
 • Restaurant La Cantina
  2

  Restaurants

  Unieke locatie midden in het centrum van Oosterhout

  Oosterhout
  2 zalen 2 - 400 €5.000 - €7.500
 • Hotel Nassau Breda
  3

  HotelsKerken en kloosters

  De Kapel van dit luxueuze hotel is een unieke trouwlocatie!

  Breda
  4 zalen 2 - 350 €7.500 - €20.000,> €20.000
 • Hotel-Restaurant De Reiskoffer
  4

  Hotels

  Trouwen in een historische kapel!

  Bosschenhoofd
  3 zalen 2 - 200 €5.000 - €7.500
 • Van der Valk Hotel Breda Princeville
  5

  HotelsRestaurants

  Het leven moet je vieren en dat doe je zeker bij ons!

  Breda
  1 zalen 2 - 250 €7.500 - €15.000
 • Theater De Avenue
  6

  PartycentraSchouwburgen en theaters

  Bijzondere locatie voor een spetterend trouwfeest!

  Breda
  2 zalen 20 - 500 €5.000 - €10.000

Trouwlocaties Breda kasteel

Heb je altijd al gedroomd van een sprookjeshuwelijk? Dan is Brabant met zijn prachtige groene omgevingen de meest geschikte provincie. Onder de diverse trouwlocaties in en rondom Breda is een kasteel bovendien geen uitzondering. En dat is ook niet zo raar! Trouwen in een kasteel hoort namelijk in de top drie van romantische locaties. Zie jij jezelf al in een prachtige auto of koets de laan oprijden richting de majestueuze ingang van een kasteel? Onder de vele trouwlocaties in Breda vind je geheid een kasteel of landhuis waar zelfs jouw dromen niet aan kunnen tippen.

Bijzondere trouwlocaties Breda

Wanneer je gaat trouwen in Breda ben je verzekerd van bijzondere trouwlocaties. Breda bevindt zich zoals gezegd in een prachtige natuurrijke omgeving. Je zou dus ook heel goed kunnen gaan voor een unieke buitenlocatie. Het maakt niet uit of je een grootse bruiloft wil of het juist intiem wilt houden. Wanneer je kiest voor een van de bijzondere trouwlocaties in Breda weet je namelijk zeker dat jullie zullen genieten zoals alleen Brabanders dat kunnen; op zijn bourgondisch!

Trouwlocaties Breda omstreken

Onder de vele trouwlocaties in Breda en omstreken kun je jullie huwelijksfeest in Breda ook gaan vieren op een mooie locatie die is gelegen aan het water. Hoe waanzinnig is het om bij het vallen van de avond alle lichtjes te zien weerspiegelen op het wateroppervlak?! Wellicht kunnen jullie letterlijk in het huwelijksbootje stappen om het feest te verlaten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw favoriete trouwlocaties in Breda en omstreken? Via Toptrouwlocaties kun je eenvoudig meer informatie aanvragen of een afspraak maken. Het is ook altijd mogelijk om vrijblijvend een prijsindicatie te ontvangen!

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.