Toptrouwlocaties Award 2014

Meest populaire trouwlocatie van Nederland bekend

Trouwlocatie van het jaar in handen van Finley het Witte Huis

Amsterdam, 14 februari 2014 – In de meest romantische week van het jaar is Finley het Witte Huis verkozen tot populairste trouwlocatie van Nederland. Zij zijn hiervoor onderscheiden met de Toptrouwlocatie Award 2014. Deze prijs is een initiatief van Toptrouwlocaties.nl en wordt ieder jaar op Valentijnsdag uitgereikt. Finley het Witte Huis kreeg het afgelopen jaar de meeste aanvragen op Toptrouwlocaties.nl. In 2013 zijn er 12.250 informatieaanvragen gedaan op Toptrouwlocaties.nl en 700 locaties maakten kans op de titel ‘trouwlocatie van het jaar 2014’.

 

Top 5 populairste trouwlocaties van Nederland

 

1. Finley het Witte Huis in Nieuw-Loosdrecht2. Landgoed Waterland in Velsen-Zuid
3. Ridderhofstad Rhijnauwen in Bunnik4. Kasteel Montfoort in Montfoort5. Het Heerenhuys in Rotterdam

 

 

Finley het Witte Huis

Gelegen in Nieuw-Loosdrecht aan de Loosdrechtse plassen ligt Finley Het Witte Huis. Een prachtige rietgedekte designvilla met buitenterras en een adembenemend uitzicht over het water. De recentelijk gerestylde villa is de perfecte locatie voor een uniek en stijlvol event waar kwaliteit en stijl voorop staan en waarbij alles tot in de kleinste details professioneel verzorgd wordt.

 

Petroy Blaauw, Sales Manager: “Wij hebben bij Finley het Witte Huis het afgelopen jaar ontzettend hard gewerkt om ons als trouwlocatie van onze beste kant te laten zien. Niet alleen hebben wij de locatie recent compleet gerestyled en verbouwd, we hebben ook enorm uitgepakt tijdens onze open dagen. Ook zijn we erg actief geweest op internet en social media. We zijn daarom ook ontzettend blij en vereerd dat wij ons, net als in 2012, weer de meest populaire trouwlocatie van Nederland mogen noemen”.

 

 

Op de foto van links naar rechts: Marja de Hoon, Dino Amelsbeek, Petroy Blaauw en Rory Bertram.

 

Veel stress bij zoektocht naar ideale trouwlocatie

Dat de zoektocht naar de ideale trouwlocatie niet makkelijk is blijkt wel uit het Nationaal Trouwonderzoek*. Het grootste gedeelte van het budget wordt uitgegeven aan de trouwlocatie en het vinden van deze perfecte locatie zorgt bij één op de acht bruidsparen voor veel stress. Zij bezoeken gemiddeld drie tot vier locaties voordat zij een uiteindelijke beslissing durven te nemen. De doorslaggevende factor voor de keuze van een trouwlocatie is een juiste sfeer en uitstraling (84%) gevolgd door een goede ligging en omgeving (57%) en de prijs (37%). De nummer één trouwlocatie voor de meeste bruidsparen is een romantisch landhuis of kasteel.

 

*Alle genoemde onderzoeksresultaten zijn afkomstig uit het Nationaal Trouwonderzoek 2014. Aan het onderzoek hebben 513 bruidsparen deelgenomen in opdracht van Toptrouwlocaties.nl. Het onderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau Effectmeting (www.effectmeting.nl).

Green Village was Toptrouwlocatie van het jaar 2013. Meer info »
Finley het Witte Huis was Toptrouwlocatie van het jaar 2012. Meer info »

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.