Toptrouwlocaties Award 2013

Meest populaire trouwlocatie van Nederland bekend

Trouwlocatie van het jaar in handen van Green Village

Amsterdam, 14 februari 2013 - Vandaag is trouwlocatie Green Village te Nieuwegein onderscheiden met de Toptrouwlocaties Award 2013. Vele aanstaande bruidsparen gaven aan hun huwelijksdag te willen vieren bij Green Village; de locatie kreeg het afgelopen jaar de meeste aanvragen op Toptrouwlocaties.nl*. In totaal maakten 1.000 locaties kans op de titel ‘trouwlocatie van het jaar’. De uitreiking van de award vond passend plaats op de meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag.

 

Top 5 populairste trouwlocaties van Nederland

 

1. Green Village in Nieuwegein2. Paviljoen de Witte in Scheveningen
3. Finley het Witte Huis in Nieuw-Loosdrecht4. Het Heerenhuys in Rotterdam5. Het Koetshuis in Rotterdam

 

 

 

Ideale trouwlocatie

Aanstaande bruidsparen die elkaar binnenkort het jawoord zullen geven, weten hoe belangrijk het is om de voor hen perfecte trouwlocatie te vinden. In een eerder bruidsparenonderzoek** van Toptrouwlocaties.nl geeft 45% van de stellen aan dat een slechte locatie hun volledige trouwdag kan verpesten. Ongeveer de helft van de bruidsparen spendeert dan ook 50% - 75% van het huwelijksbudget aan de locatie. Bij tweederde van de stellen zijn uitstraling en sfeer doorslaggevende factoren voor het kiezen van de locatie. Op Toptrouwlocaties.nl (en de Toptrouwlocaties App) kunnen bruidsparen uit een groot en veelzijdig aanbod een shortlist maken om zo sneller en eenvoudiger hun ideale locatie te vinden.

 

Green Village

De voormalige boerderij, onder de rook van Utrecht, heeft een adembenemende buitenentourage en een compleet gerenoveerd interieur, een riant terras met uitzicht op rustiek water en sfeervolle ruimtes. De bijzondere sfeer en persoonlijke service van deze Toptrouwlocatie vormen een uitstekende combinatie voor de mooiste dag van het leven. “We waren al bijzonder trots op onze vierde notering van vorig jaar en toen stonden andere gerenommeerde locaties boven ons. Nu we die hebben weten te verslaan in het aantal aanvragen voelt dat enorm goed. Green Village onderscheidt zich met goede faciliteiten, goede prijzen en een waanzinnige uitvoering. We maken het verschil in de uitvoer en de beleving,” aldus directeur Justin van Hooijdonk.


* In 2012 zijn 10.159 informatieaanvragen gedaan op Toptrouwlocaties.nl.

** Onderzoek uitgevoerd door onderzoeksbureau NarrowMinds onder 287 stellen die korter dan een jaar geleden getrouwd zijn of binnen een jaar gaan trouwen.

 

 

Op de foto:
Marloes Groot Jebbink (Account Manager) en Justin van Hooijdonk (directeur)
Foto Credits:
Barbara van Baarsel

Update 14-02-2014
Finley het Witte Huis is Toptrouwlocaties van het jaar 2014. Meer info »

Finley het Witte Huis was Toptrouwlocatie van het jaar 2012. Meer info »
 

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.