Pre-order het nieuwe Trouwboek!

Trouwboek

The Big Book for the Big Day

Jij gaat trouwen met de liefde van je leven! Yes! Nu komt na dat prachtige aanzoek, gevolgd door de kussen en felicitaties van blije familie en vrienden, het moment waarop jij gaat zitten om jouw droombruiloft te plannen. Ineens ben je niet meer alleen verliefd, maar ook verloofd en compleet overdonderd. Waar begin je met plannen? Hoe vind je de perfecte trouwlocatie? Waar vind je die ene jurk of dat perfecte pak? Hoe zit het met styling? En moeten jullie een openingsdans doen of niet? De wereld van trouwen lijkt te bestaan uit een eindeloze stroom van keuzes. Maar no worries.

Met the Big Book for the Big Day plan jij stressvrij in zes stappen jullie hele bruiloft. Wij hebben dit boek volgestopt met inspiratie, interviews met trouwexperts en handige weetjes zodat jij lekker op cloud nine kunt blijven zitten!.

De nieuwe editie verschijnt deze maand. Het boek komt dan zo snel mogelijk jouw kant op maar hou rekening met een iets langere levertijd! Happy wedding planning!

Stuur the Big Book for the Big Day naar:

Show spread
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | High Profile Locaties bv heeft ook de sites Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl