Trouwbeurzen

De Open Toptrouwlocatie Route is het perfecte event om jullie ideale trouwlocatie te vinden. Is jullie droomlocatie eenmaal gevonden, dan is het tijd voor de jurk, het pak, de ringen en natuurlijk het entertainment, de taart en de bloemen. En waar kan jij dan beter inspiratie opdoen dan op één van de mooie bruidsbeurzen die jaarlijks in Nederland worden georganiseerd? Dus neem je Pinterest moodboard mee, check je agenda en kies je favoriete trouwbeurs! Wij helpen je alvast op weg met dit handige lijstje Trouwbeurzen!

 

Organiseer jij een trouwbeurs die nog niet op ons lijstje staat? Meld dan hier jouw beurs of show aan.

WeddingFair Rotterdam  najaar
15 september 2019
Worldhotel Wings    Rotterdam
openingstijden
11.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

WeddingFair is er voor jou! WeddingFair Trouwbeurs Rotterdam is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirererende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling

Trouwbeurs 't Groene Hart
28 september 2019
openingstijden
11.00 tot 16.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

Trouwbeurs 't Groene Hart is op 28 september 2019 van 11 tot 16 uur de plek waar aanstaande bruidsparen de beste producten en/of diensten voor hun mooiste trouwdag bij veel leveranciers uit de Krimpenerwaard en omgeving kunnen vinden. Gratis toegang, parkeren, goodiebag én kans op een diner voor 2!

29 september 2019
Theater De Spiegel    Zwolle
openingstijden
10.00 tot 16.00 uur
prijsinformatie
€ 5,- (online), €7,50 (kassa)
info

Volop inspiratie, winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak." 

Trouwbeurs Zwolle is een thuiswedstrijd voor lokale en regionale professionals uit de trouwbranche. Ruim veertig trouwexperts presenteren de tradities en trends aan de verliefde stellen uit Zwolle en omstreken. Bezoek het sfeervolle inspiratieplein en vink in één dag je volledige Things to do af. Een gezellige en inspirerende dag voor iedereen met trouwplannen.

WeddingFair Den Haag
6 oktober 2019
openingstijden
11.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

Trouwbeurs DenHaag. WeddingFair biedt je meer dan 50 échte, verschillende bedrijven,  live workshops Wedding-moodboard maken, live entertainment, weddingshopper met de Trouwagenda voor alle bruiden. Én je maakt kans op spetterende hoofdprijzen!

 

5 Tips voor jouw bezoek aan de Trouwbeurs DenHaag
1. Vind ideeën om van jouw trouwdag de mooiste trouwdag te maken. Proeven, zien, voelen, ruiken, ervaren in het echt; dát kan bij de Trouwbeurs DenHaag.  Dit is allemaal niet mogelijk via een blog of een tijdschrift. Het is net alsof het pinboard tot leven komt.

2. Je wilt een verhaal horen dat klopt! Bruidsparen kijken verder dan hun neus lang is en maken zelf uit of ze de leverancier betrouwbaar vinden.  Je wilt het juiste gevoel, de warmste handdruk en het hartelijkste welkom hebben voordat je een beslissing neemt.

3. Bruiloften kunnen kostbaar zijn; dat is een feit. Dus de kans om ettelijke € euro’s € te kunnen besparen is altijd aantrekkelijk. Bij WeddingFair Trouwbeurs DenHaag vind je altijd beursaanbiedingen, dat kan korting zijn of een cadeau. Maar ook een win-actie kan jou het nodige voordeel opleveren.

4. De bruidegom verdiept zich in het trouwpak, de playlist van de DJ, keurt de trouwauto. Samen kiezen jullie de trouwspecialist met de lekkerste bruidstaart en de fotograaf voor de mooiste herinneringen. Terwijl jij nog even wegdroomt bij de trouwjurk van jouw dromen.

5. Misschien ga je naar WeddingFair om persoonlijk kennis te maken met het bedrijf dat je op internet al hebt gevonden. Is dat goede gevoel er ook op de beurs, kun je nu vertrouwen op die betrouwbare oogopslag voor trouwen zonder stress!

Trouwstad Gouda
12 oktober 2019
Sint Jan    Gouda
openingstijden
11.00 tot 16.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

De Sint Jan in Gouda is op 12 oktober 2019 van 11.00 tot 16.00 uur de bijzondere locatie waar Trouwstad Gouda, de jubileumeditie van Trouwbeurs ’t Groene Hart, plaatsvindt. Hier ontmoeten aanstaande bruidsparen veel regionale leveranciers van de beste producten en/of diensten voor hun mooiste trouwdag. Met onder meer interessante workshops en livemuziek. Gratis toegang, goodiebag én kans op een diner voor 2!

Strikjes op je mouwen
13 oktober 2019
openingstijden
12.00 tot 18.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

Strikjes op je mouwen is een middagje uit. Een gezellige zondagmiddag in Dordrecht. Op 5 (trouw)locaties in het hartje van deze prachtige Oud-Hollandse stad laten diverse trouwleveranciers hun product horen, zien of proeven! Geen saaie tafel aan tafel beurs, maar een interactieve beleving. Zo kunnen jullie lekker genieten van de voorbereidingen voor jullie huwelijk. De 5 locaties zijn allemaal op loopafstand van elkaar. 

Dus wil je taart proeven, (live)muziek horen, mooie bruidskleding bewonderen en op de foto worden gezet door de leukste fotografen? Kom dan gezellig langs!

De winkels zijn ook open op zondag, dus heb je een hoofd vol inspiratie opgedaan? Dan kan je lekker shoppen, of borrelen. Kijk, dat is nog eens fijn!

WeddingFair Zwolle
13 oktober 2019
Hotel Lumen    Zwolle
openingstijden
11.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

Heb jij trouwplannen en ben je op zoek naar een trouwlocatie, trouwvervoer, trouwringen, een  bruidsjapon, sieraden, bruidsmake-up, huwelijksbedankjes, bruidssuikers, een professionele discoshow of live entertainment; dit en nog veel meer vindt je op de trouwbeurs.

Kom gezellig naar de beurs in Zwolle. De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop “maak je eigen wedding-moodboard”, Alle bezoekers een ontvangen een leuke beurstas.

Trouwbeurs 't Groene Hart
26 oktober 2019
Buitenplaats Kameryck    Woerden
openingstijden
11.00 tot 16.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

Trouwbeurs 't Groene Hart is op 26 oktober 2019 van 11 tot 16 uur de plek waar aanstaande bruidsparen de beste producten en/of diensten voor hun mooiste trouwdag bij veel leveranciers uit de Woerdense regio kunnen vinden. Gratis toegang, parkeren, goodiebag én kans op een diner voor 2!

WeddingFair Den Bosch
3 november 2019
openingstijden
11.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

WeddingFair Den Bosch : trouwbeurzen die je het meeste bieden

Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. Doe ook mee aan de workshop om een moodboard van je bruiloft te maken. Deze wordt je -gratis- aangeboden door WeddingFair.

De entree is gratis

Verliefd & Verloofd
9 en 10 november 2019
Oude Suikerfabriek    Groningen
openingstijden
10.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
in de voorverkoop online € 10,-, aan de deur € 12,50
info

EEN UNIEKE TROUWBELEVING OP EEN PRACHTIGE LOCATIE

 

Verliefd & Verloofd is een unieke beleving georganiseerd voor én door professionals uit de trouwbranche op dé tofste evenementenlocatie van Groningen.

 

Gaan jullie trouwen of ken je een verliefd stel met trouwplannen?

Dan levert een bezoek aan trouwbeurs Verliefd & Verloofd jullie bergen inspiratie en veel ideeën op voor de bruiloft. Ontdek de nieuwste trends, stel jullie ultieme mix van trouwleveranciers samen en laat je informeren door toffe presentaties.

 

Verliefd & Verloofd heeft extra veel aandacht voor bruiloft-styling. Dat is ook niet gek want alleen de locatie is al een bezoek waard. De Oude Suikerwerkfabriek in Groningen wordt op 9 en 10 november 2019 voor de tweede keer omgetoverd tot dé inspiratiebeurs van het noorden.

Ontdek alles over trouwen, ontmoet de leukste professionals uit de regio, vind toffe producten en fijne bedrijven en ontspan in de gezellige coffee- en foodcorner.

 

Ben jij Verliefd & Verloofd? Dan wil je hier écht bij zijn!

WeddingFair Utrecht najaar
17 november 2019
openingstijden
11.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

Bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-!

Adres: Makkelijk te bereiken, het openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur en: je kunt je auto gratis parkeren.

Kom gezellig naar de trouwbeurs Utrecht Najaar.De entree is gratis.Ook kun je deelnemen aan de workshop “maak je eigen wedding-moodboard”, Alle aanstaande bruiden ontvangen een leuke beurstas.

WeddingFair Etten Leur
13 januari 2020
Theater Nieuwe Nobelaer    Etten Leur
openingstijden
11.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

De entree is gratis!

Doe gezellig mee aan de workshop “maak een moodboard voor je bruiloft”. Deze wordt je aangeboden door WeddingFair.

Adres: de Nieuwe Nobelaer, Anna van Berchemlaan 2, 4872 XE Etten-Leur

WeddingFair Lisse
26 januari 2020
Hotel De Nachtegaal    Lisse
openingstijden
11.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda!

De entree is gratis

Adres: De Nachtegaal, Heereweg 10 2161 AG, Lisse.

Kom gezellig naar de mooiste en de grootste Bruidsbeurs van de Bollenstreek in de Nachtegaal van Lisse. De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop “maak je eigen wedding-moodboard”. Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.

WeddingFair Arnhem
2 februari 2020
Eusebiuskerk    Arnhem
openingstijden
11.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

Heb jij trouwplannen en ben je op zoek naar betrouwbare én innovatieve trouwspecialisten dan ben je bij WeddingFair aan het juiste adres! Er is veel te doen, te bekijken én je kunt een set trouwringen winnen! Leveranciers pakken uit met allerlei cadeautjes en kortingen voor jouw mooiste dag.

Volg de facebookpagina voor alle Nieuwsberichten over WeddingFair in Arnhem

Kom gezellig naar WeddingFair voor Gelderland naar Trouwbeurs Arnhem. Ook kun je -gratis- deelnemen aan de workshop “maak je eigen wedding-moodboard”, Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.

WeddingFair Utrecht voorjaar
16 februari 2020
openingstijden
11.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

Bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda boordevol tips!


Locatie         : Theater Stefanus, Braziliëdreef 2, 3563 CK Utrecht > Google maps
Parkeren      : Je kunt gratis parkeren naast de locatie en in de directe omgeving
Workshops  : Doe mee en “maak je eigen wedding-moodboard” (gratis)
Entree          : Gratis entree, van 11 tot 17 uur

WeddingFair Amsterdam
8 maart 2020
Emergohal    Amstelveen
openingstijden
11.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

Meer dan 40 verschillende trouwbedrijven zijn de hele dag in touw om jou bij te staan de perfecte trouwdag te organiseren. De entrée is helemaal GRATIS! (waar heb je het nog in de Hoofdstad….)

Daarnaast ontvangen alle bruiden de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda ! Mag je -ook al weer gratis- meenemen om elke dag je trouwbelevenissen te noteren en te bewaren voor later.

Entree én Parkeren is gratis !

 

Kom gezellig naar de bruidsbeurs in de regio Amsterdam – Amstelveen. Ook kun je deelnemen aan de workshop “maak je eigen wedding-moodboard”.

WeddingFair Rotterdam
22 maart 2020
Worldhotel Wings    Rotterdam
openingstijden
11.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

Trouwbeurs Rotterdam voorjaar is de grootste WeddingFair van de regio, én de entree is gratis! In het Worldhotel Wings aan de Luchthaven Rotterdam-Den Haag

WeddingFair is er voor jou! WeddingFair Trouwbeurs Rotterdam is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirererende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.