Verfijnd zoeken

Provincie


Maand

Trouwbeurzen

De Open Toptrouwlocatie Route is het perfecte event om jullie ideale trouwlocatie te vinden. Is jullie droomlocatie eenmaal gevonden, dan is het tijd voor de jurk, het pak, de ringen en natuurlijk het entertainment, de taart en de bloemen. En waar kan jij dan beter inspiratie opdoen dan op één van de mooie bruidsbeurzen die jaarlijks in Nederland worden georganiseerd? Dus neem je Pinterest moodboard mee, check je agenda en kies je favoriete trouwbeurs! Wij helpen je alvast op weg met dit handige lijstje Trouwbeurzen!

 

Organiseer jij een trouwbeurs die nog niet op ons lijstje staat? Meld dan hier jouw beurs of show aan.

29 en 30 september 2018
Museumspoorlijn S.T.A.R.    Stadskanaal
openingstijden
29-9: 18.00 tot 21.00 uur / 30-9: 11.00 tot 16.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

De PIT (Partners in Trouwen) bruidsbeurs is geen gewone bruidsbeurs: Nee zeker niet... een bruidsbeurs beleving, waar je volledig in een andere sfeer komt!

 

PIT staat voor vakmanschap - uniek - spectaculair - bijzonder - gemoedelijk - innovatief - gezellig - passie. Leuke, enthousiaste ondernemers die helpen om jullie bruiloft te organiseren!

 

Leuk om te weten, de entree is gratis, parkeren is gratis en voor a.s. bruidsparen met jonge kinderen: er is kinderopvang aanwezig.

29 september 2018
Win-Win Events    Hoogeveen
openingstijden
11.00 - 17.00 uur
prijsinformatie
Gratis entree
info

In één weekend je trouwdag plannen met onze enthousiaste standhouders. Een super gezellig Event met een verscheidenheid aan leveranciers. Geen saaie stands op een rij, maar een echte beleving. Elke dag zal er een bruidsshow zijn.

Verliefd en Verloofd
10 en 11 november 2018
De Oude Suikerfabriek    Groningen
openingstijden
10.00 - 17.00 uur
prijsinformatie
€ 10,- in de voorverkoop online - aan de deur € 12,50
info

Verliefd & Verloofd is hét trouwevent van het Noorden waar beleving centraal staat. Als aanstaand bruidspaar ben je op zoek naar inspiratie, wil je hippe ideeën opdoen voor je bruiloft en ben je op zoek naar een flinke dosis romantiek. Daarnaast willen jullie alles weten over de nieuwste trends en ben je natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers uit de regio. Met onder andere workshops, aandacht voor bruiloftstyling, optredens, een mannenhoek en een foodcorner met proeverijen is het evenement Verliefd & Verloofd meer dan een beurs.

 

Dit alles op een stoere & unieke locatie, namelijk De Oude Suikerfabriek in Groningen wat garant staat voor een super gave en inspirerende bruidsbeurs.

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | High Profile Locaties bv heeft ook de sites Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl