Verfijnd zoeken

Provincie


Maand

Trouwbeurzen

De Open Toptrouwlocatie Route is het perfecte event om jullie ideale trouwlocatie te vinden. Is jullie droomlocatie eenmaal gevonden, dan is het tijd voor de jurk, het pak, de ringen en natuurlijk het entertainment, de taart en de bloemen. En waar kan jij dan beter inspiratie opdoen dan op één van de mooie bruidsbeurzen die jaarlijks in Nederland worden georganiseerd? Dus neem je Pinterest moodboard mee, check je agenda en kies je favoriete trouwbeurs! Wij helpen je alvast op weg met dit handige lijstje Trouwbeurzen!

 

Organiseer jij een trouwbeurs die nog niet op ons lijstje staat? Meld dan hier jouw beurs of show aan.

WeddingFair Utrecht
24 februari 2019
Theater Stefanus    Overvecht
openingstijden
11.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

Zand tussen je tenen, je ouders met tranen in hun ogen, jij in je prachtige witte jurk, de geluiden van de aanspoelende golven en de liefde van je leven tegenover jou. Dit allemaal terwijl je wacht op het Ja-woord. Maar hoe kom je hier eigenlijk, hoe organiseer je de perfecte bruiloft die voldoet aan al jouw wensen? Gelukkig is er WeddingFair. Bij de trouwspecialisten op deze trouwbeurs vind je inspiratie, de beste adviezen én antwoorden op al jouw duizenden vragen om jouw perfect wedding te organiseren.

Trouwspecialisten voor inspiratie uit jouw regio.

Tijdens een WeddingFair kom je oog in oog te staan met ruim 40 professionele bedrijven die gespecialiseerd zijn in bruiloften. Je ontvangt er alle informatie die je nodig hebt vanaf de visagiste die jou laat stralen op de mooiste dag van je leven, bruidstaarten en trouwjurken, tot aan de fotograaf die deze dag voor je vastlegt.
Een budgetbooster winnen, for ever and always.
Jij wordt de allermooiste bruid in de perfecte bruidsjurk! Elke bruid kiest de mooiste trouwjurk. Na het succes van vorig jaar presenteert WeddingFair ook in Utrecht de #loveandwin actie. Bij jouw beursbezoek maak je kans op een trouwjurk tot 1000 euro!*  
Gratis extra’s.
Trouwagenda cadeau, de toegang kost je geen cent, er loigt een Bruidsmagazine voor je klaar en je kunt deelnemen aan de workshop om een moodboard te maken. Een moodboard kan helpen om jouw mooiste dag beter in beeld te krijgen. Door de losse gedachten op een moodboard in beeld te brengen wordt de puzzel van jouw trouwdag één plaatje. Vertaal je gedachten in beelden en kleuren.

7 april 2019
Ed Nobel    Spijkenisse
openingstijden
11.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

29 september 2019
Theater De Spiegel    Zwolle
openingstijden
10.00 tot 16.00 uur
prijsinformatie
€ 5,- (online), €7,50 (kassa)
info

Volop inspiratie, winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak." 

Trouwbeurs Zwolle is een thuiswedstrijd voor lokale en regionale professionals uit de trouwbranche. Ruim veertig trouwexperts presenteren de tradities en trends aan de verliefde stellen uit Zwolle en omstreken. Bezoek het sfeervolle inspiratieplein en vink in één dag je volledige Things to do af. Een gezellige en inspirerende dag voor iedereen met trouwplannen.

Verliefd & Verloofd
9 en 10 november 2019
Oude Suikerfabriek    Groningen
openingstijden
10.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
in de voorverkoop online € 10,-, aan de deur € 12,50
info

EEN UNIEKE TROUWBELEVING OP EEN PRACHTIGE LOCATIE

 

Verliefd & Verloofd is een unieke beleving georganiseerd voor én door professionals uit de trouwbranche op dé tofste evenementenlocatie van Groningen.

 

Gaan jullie trouwen of ken je een verliefd stel met trouwplannen?

Dan levert een bezoek aan trouwbeurs Verliefd & Verloofd jullie bergen inspiratie en veel ideeën op voor de bruiloft. Ontdek de nieuwste trends, stel jullie ultieme mix van trouwleveranciers samen en laat je informeren door toffe presentaties.

 

Verliefd & Verloofd heeft extra veel aandacht voor bruiloft-styling. Dat is ook niet gek want alleen de locatie is al een bezoek waard. De Oude Suikerwerkfabriek in Groningen wordt op 9 en 10 november 2019 voor de tweede keer omgetoverd tot dé inspiratiebeurs van het noorden.

Ontdek alles over trouwen, ontmoet de leukste professionals uit de regio, vind toffe producten en fijne bedrijven en ontspan in de gezellige coffee- en foodcorner.

 

Ben jij Verliefd & Verloofd? Dan wil je hier écht bij zijn!

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | High Profile Locaties bv heeft ook de sites Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl