Verfijnd zoeken

Provincie


Maand

Trouwbeurzen

De Open Toptrouwlocatie Route is het perfecte event om jullie ideale trouwlocatie te vinden. Is jullie droomlocatie eenmaal gevonden, dan is het tijd voor de jurk, het pak, de ringen en natuurlijk het entertainment, de taart en de bloemen. En waar kan jij dan beter inspiratie opdoen dan op één van de mooie bruidsbeurzen die jaarlijks in Nederland worden georganiseerd? Dus neem je Pinterest moodboard mee, check je agenda en kies je favoriete trouwbeurs! Wij helpen je alvast op weg met dit handige lijstje Trouwbeurzen!

 

Organiseer jij een trouwbeurs die nog niet op ons lijstje staat? Meld dan hier jouw beurs of show aan.

20 januari 2019
Hotel de Nachtegaal    Lisse
openingstijden
11.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

Ben je pas gevraagd of is de trouwdatum al geprikt? Aanstaande bruidsparen krijgen bij WeddingFair antwoorden op alle vragen over hun mooiste bruiloft. Zondag 20 januari is de 120e editie van de populaire trouwbeurs in Hotel de Nachtegaal te Lisse. Of je nou op het strand, in een kasteel of op een boeren weiland wilt trouwen. Er moet veel worden gedaan om jouw perfecte bruiloft te plannen. Daar kun je wel wat hulp gebruiken van trouwprofessionals. Bij WeddingFair vind je de gespecialiseerde trouwbedrijven die staan te springen om antwoord te geven op al jouw vragen. Denk aan locaties die jou de verschillende mogelijkheden laten zien, modehuizen met de nieuwste collecties voor de bruid én de bruidegom, de visagiste die jou vertelt hoe jij straalt als je mooiste zelf, trouwringen, vervoer, muziek, bruidsbloemen, bruidstaart etcetera. Je vind er alles voor jouw mooiste dag bij meer dan 40 trouwspecialisten. Natuurlijk kun je dan ook gebruik maken van de beursacties, -kortingen en gratis entree.

7 februari 2019
Restaurant Aan Zee    Oostvoorne
openingstijden
17.30 tot 21.30 uur
prijsinformatie
€ 15,50
info

De vernieuwende bruidsborrel

17 februari 2019
Kulturhus (Hof van Salland)    Diepenveen
openingstijden
11.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

Aankomend jaar pakt DJ Productions groots uit, met ruim 1000m2 aan ruimte verdeeld over 3 zalen en geheel in stijl aangekleed. De grootste zaal is 600m2 waar vele bruidsparen dan ook ruime keuze hebben in bedrijven die veel ervaring hebben in de trouwbranche. De andere twee zalen zullen gecombineerd worden tot een grote ruimte waar tweede maal een geweldige bruidsmodeshow voor hem en voor haar gelopen zal worden. Hierbij zullen de zalen omgetoverd worden door een heuse verlichte catwalk. Aansluitend zal een Seminar jullie alles vertellen waar zoal rekening mee gehouden moet worden om de mooiste dag geheel goed te plannen. Als bruidspaar kunnen jullie op deze dag vele bedrijven al vastleggen of gelijk een offerte aanvragen met leuke kortingen en acties.

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | High Profile Locaties bv heeft ook de sites Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl