Trouwbeurzen

De Open Toptrouwlocatie Route is het perfecte event om jullie ideale trouwlocatie te vinden. Is jullie droomlocatie eenmaal gevonden, dan is het tijd voor de jurk, het pak, de ringen en natuurlijk het entertainment, de taart en de bloemen. En waar kan jij dan beter inspiratie opdoen dan op één van de mooie bruidsbeurzen die jaarlijks in Nederland worden georganiseerd? Dus neem je Pinterest moodboard mee, check je agenda en kies je favoriete trouwbeurs! Wij helpen je alvast op weg met dit handige lijstje Trouwbeurzen!

 

Organiseer jij een trouwbeurs die nog niet op ons lijstje staat? Meld dan hier jouw beurs of show aan.

WeddingFair Rotterdam
24 maart 2019
Worldhotel Wings    Rotterdam
openingstijden
11.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

Jouw perfecte bruiloft willen organiseren , maar niet zo goed weten waar je moet beginnen? Loop je de hele tijd rond met het gevoel dat er iets ontbreekt op jouw Big Day? Kom je er nog niet uit welke locatie je wilt voor jouw trouwdag? Voor antwoorden op al jouw vragen, daar heb je WeddingFair voor! Op de beurs kun je handen schudden, proeven, voelen, ruiken én uitproberen. Ontmoet supertoffe trouw- en feestlocaties, kom bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten, in vervoering raken van een trouwjurk en laat je verblinden door schitterende sieraden. De bruidegom verdiept zich in het trouwpak, de playlist van de DJ en keurt de trouwauto. Er is geen betere manier om inspiratie op de doen dan bij WeddingFair in Rotterdam. Op de grootste trouwbeurs van Nederland kun je op één dag 60 trouwspecialisten ontmoeten!

  • Trouwplannen? Bij 60 trouwbedrijven krijg je antwoorden op al jouw vragen
  • Must have: Trouwagenda cadeau voor alle bruiden
  • Loveandwin een bruidsfotoreportage van jouw trouwdag!

7 april 2019
Ed Nobel    Spijkenisse
openingstijden
11.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

29 september 2019
Theater De Spiegel    Zwolle
openingstijden
10.00 tot 16.00 uur
prijsinformatie
€ 5,- (online), €7,50 (kassa)
info

Volop inspiratie, winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak." 

Trouwbeurs Zwolle is een thuiswedstrijd voor lokale en regionale professionals uit de trouwbranche. Ruim veertig trouwexperts presenteren de tradities en trends aan de verliefde stellen uit Zwolle en omstreken. Bezoek het sfeervolle inspiratieplein en vink in één dag je volledige Things to do af. Een gezellige en inspirerende dag voor iedereen met trouwplannen.

13 oktober 2019
openingstijden
12.00 tot 18.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

Verliefd & Verloofd
9 en 10 november 2019
Oude Suikerfabriek    Groningen
openingstijden
10.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
in de voorverkoop online € 10,-, aan de deur € 12,50
info

EEN UNIEKE TROUWBELEVING OP EEN PRACHTIGE LOCATIE

 

Verliefd & Verloofd is een unieke beleving georganiseerd voor én door professionals uit de trouwbranche op dé tofste evenementenlocatie van Groningen.

 

Gaan jullie trouwen of ken je een verliefd stel met trouwplannen?

Dan levert een bezoek aan trouwbeurs Verliefd & Verloofd jullie bergen inspiratie en veel ideeën op voor de bruiloft. Ontdek de nieuwste trends, stel jullie ultieme mix van trouwleveranciers samen en laat je informeren door toffe presentaties.

 

Verliefd & Verloofd heeft extra veel aandacht voor bruiloft-styling. Dat is ook niet gek want alleen de locatie is al een bezoek waard. De Oude Suikerwerkfabriek in Groningen wordt op 9 en 10 november 2019 voor de tweede keer omgetoverd tot dé inspiratiebeurs van het noorden.

Ontdek alles over trouwen, ontmoet de leukste professionals uit de regio, vind toffe producten en fijne bedrijven en ontspan in de gezellige coffee- en foodcorner.

 

Ben jij Verliefd & Verloofd? Dan wil je hier écht bij zijn!

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | High Profile Locaties bv heeft ook de sites Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl