Verfijnd zoeken

Provincie


Maand

Trouwbeurzen

De Open Toptrouwlocatie Route is het perfecte event om jullie ideale trouwlocatie te vinden. Is jullie droomlocatie eenmaal gevonden, dan is het tijd voor de jurk, het pak, de ringen en natuurlijk het entertainment, de taart en de bloemen. En waar kan jij dan beter inspiratie opdoen dan op één van de mooie bruidsbeurzen die jaarlijks in Nederland worden georganiseerd? Dus neem je Pinterest moodboard mee, check je agenda en kies je favoriete trouwbeurs! Wij helpen je alvast op weg met dit handige lijstje Trouwbeurzen!

 

Organiseer jij een trouwbeurs die nog niet op ons lijstje staat? Meld dan hier jouw beurs of show aan.

Zondag 4 maart 2018
openingstijden
11.00 tot 18.00 uur
prijsinformatie
€ 5,- p.p.
info

 De liefde van je leven heeft ja gezegd!
Tijd voor een prachtig huwelijk waar het aan niets mag ontbreken.
Waar kunnen bruidsparen beter het feest beginnen dan bij de 2e editie van De Trouwbeleving van Breda die deze keer plaats vind bij Princeville Hotel van der Valk Breda!
De spectaculaire wedding show met  beleving spektakel laat u de nieuwste collecties zien op het gebied van bruidsmode, trouwpakken van diverse top labels.
Op deze dag zullen er twee wedding shows gehouden worden. Omringd door zo'n 30 a 40 mooie exclusieve trouwbranche ondernemers van bruidsmode, bruidsfotografie, trouwauto, bruidstaarten en natuurlijk die mooie trouwlocatie,s!
En u maakt ook nog kans op de Wedding Cheque t.w.v meer dan €1500,- en een Ballonvaart voor 2 personen!

Love and Marriage - Utrecht
17 en 18 maart 2018
Werkspoorkathedraal    Utrecht
openingstijden
10:00 - 17:00 uur
prijsinformatie
€16,00 p.p.
info

Jullie bruiloft begint op de Love and Marriage Beurs, het grootste trouwevent van Nederland. Beleef samen met je aanstaande het allerleukste dagje uit voor jullie bruiloft. De beste weddingprofessionals staan klaar om al jullie vragen te beantwoorden, jullie te inspireren en jullie te informeren.

De Nationale WeddingShow vindt plaats tijdens de Love and Marriage Beurs. Een open show met een intiem gevoel, stoer, industrieel met natuurlijk een vleugje romantiek. Twee verschillende shows van een half uur waarbij de mooiste trouwjurken en kostuums aan jullie worden gepresenteerd. Dit alles in een wel heel bijzondere setting zoals je nergens anders in Nederland ziet. Show 1 is om 11.00 uur en 14.00 uur en show 2 om 12.15 uur en 15.30 uur. Ga je naar show 1 en naar show 2, dan zie je alles. See you front row?

Weddingfair Rotterdam
25 maart 2018
openingstijden
11:00 - 17:00 uur
prijsinformatie
Gratis entree
info

Kom gezellig naar de beurs in Rotterdam. De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop “maak je eigen wedding-moodboard”, Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas. 

 

Weddingfair
8 april 2018
openingstijden
11:00 - 17:00 uur
prijsinformatie
Gratis entree
info

WeddingFair is vandaag gast in de remise van Hans Classic Cars. Het bedrijf dat al 30 jaar bruidsparen vervoert viert hiermee ook een bescheiden jubileum. Hans en zijn team van chauffeurs en technici nodigt de bruidsparen graag uit om zijn “stallen voor de limousines en trouwbussen” eens te bekijken. Jullie zijn van harte welkom!

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | High Profile Locaties bv heeft ook de sites Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl