Verfijnd zoeken

Provincie


Maand

Trouwbeurzen

De Open Toptrouwlocatie Route is het perfecte event om jullie ideale trouwlocatie te vinden. Is jullie droomlocatie eenmaal gevonden, dan is het tijd voor de jurk, het pak, de ringen en natuurlijk het entertainment, de taart en de bloemen. En waar kan jij dan beter inspiratie opdoen dan op één van de mooie bruidsbeurzen die jaarlijks in Nederland worden georganiseerd? Dus neem je Pinterest moodboard mee, check je agenda en kies je favoriete trouwbeurs! Wij helpen je alvast op weg met dit handige lijstje Trouwbeurzen!

 

Organiseer jij een trouwbeurs die nog niet op ons lijstje staat? Meld dan hier jouw beurs of show aan.

17 februari 2019
Kulturhus (Hof van Salland)    Diepenveen
openingstijden
11.00 tot 17.00 uur
prijsinformatie
gratis entree
info

Aankomend jaar pakt DJ Productions groots uit, met ruim 1000m2 aan ruimte verdeeld over 3 zalen en geheel in stijl aangekleed. De grootste zaal is 600m2 waar vele bruidsparen dan ook ruime keuze hebben in bedrijven die veel ervaring hebben in de trouwbranche. De andere twee zalen zullen gecombineerd worden tot een grote ruimte waar tweede maal een geweldige bruidsmodeshow voor hem en voor haar gelopen zal worden. Hierbij zullen de zalen omgetoverd worden door een heuse verlichte catwalk. Aansluitend zal een Seminar jullie alles vertellen waar zoal rekening mee gehouden moet worden om de mooiste dag geheel goed te plannen. Als bruidspaar kunnen jullie op deze dag vele bedrijven al vastleggen of gelijk een offerte aanvragen met leuke kortingen en acties.

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | High Profile Locaties bv heeft ook de sites Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl