Toptrouwlocaties

Eén op de drie bruidsparen vindt hun trouw- en of feestlocatie via Toptrouwlocaties

Toptrouwlocaties is het grootste trouw- en feestlocatie platform van Nederland en voor aanstaande bruidsparen de eerste stap naar een droomlocatie. Een trouwlocatie zoeken is namelijk hét vertrekpunt bij het plannen van een bruiloft. Pas wanneer de locatie eenmaal gevonden is volgt de zoektocht naar de jurk, ringen, fotograaf en andere onderdelen van een trouwdag.

 

Iedere maand heeft de Toptrouwlocaties website 36.000 unieke bezoekers. Maar deze oriënterende bruidsparen kunnen zich niet alleen laten informeren en inspireren door de website.  Bruidsparen kunnen kosteloos het luxe Toptrouwlocaties Trouwboek (met een oplage van 8000 exemplaren) op de website bestellen. En er is meer. Naast de website en het boek organiseert Toptrouwlocaties vijf keer per jaar de Open Toptrouwlocatie Route. Tijdens deze Routes openen per editie gemiddeld 250 trouw- en/of feestlocaties hun deuren en kunnen toekomstige bruidsparen vrijblijvend langskomen om sfeer proeven. Meer dan 6000 bruidsparen bezoeken jaarlijks verschillende trouwlocaties tijdens de Routes. Hierbij staan de zachte waarden zoals de omgeving, uitstraling en beleving van de locaties centraal. 

 

Naast de Toptrouwlocatie website en de Open Toptrouwlocatie Routes is ook Weddingplanner.nl een onderdeel van het platform. Weddingplanner heeft als doel bruidsparen te helpen bij de voorbereidingen. Dat gebeurt door de bruidsparen stap voor stap mee te nemen door het proces van trouwen en per onderdeel en inspirerende artikelen en tips te delen. Van het aanzoek, verloving en budget tot de planning, trouwdag en de huwelijksreis. Tel hier de Toptrouwlocaties app bij op en de social media kanalen en je hebt een allround platform voor brides & grooms to be.

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.