Toptrouwlocaties.nl en Kasteelfeesten.nl geven huwelijksdag weg op 100%NL

Gedurende een aantal weken was op 100% NL de actie ‘Wens het en krijg het’ te horen. Twee weken lang zijn heel veel mensen verrast en enorm blij gemaakt… Een greep uit de wensen die in vervulling gingen:

Een iPad, een reis naar New York, je gewicht in drop, een reis voor het hele gezin naar Disneyland Parijs, een glitterjasje van Gerard Joling, een weekendje naar Center Parcs, een fotoshoot…Een volledig verzorgde bruiloft
En op de laatste dag van de actie, afgelopen vrijdag, kwam een wel heel bijzondere droom uit voor één van de luisteraars van 100% NL. Vera Smeets uit Limburg wenste een compleet verzorgde bruiloft voor haar en haar verloofde… Een team van 100% NL verraste haar op haar werk en bracht haar live in de uitzending: “Twee weken lang zei ik tegen iedereen dat ik de klapper op vrijdag zou gaan winnen, maar niemand geloofde het!” Dankzij Toptrouwlocaties.nl en Kasteelfeesten.nl wordt haar droom werkelijkheid! Ook mag Vera een trouwjurk uitzoeken bij de Honeymoonshop.Alsnog dit jaar trouwen Het aanstaande bruidspaar is overvallen met de prijs en kan het bijna niet geloven.
“Dit is echt geweldig nieuws, vooral omdat we onze bruiloft een jaar hadden uitgesteld vanwege de financiën. Nu kunnen we alsnog dit jaar trouwen,” vertelt de blijverraste Vera.


Reactie bruidspaar via email:
Toen 100% NL met de actie ' Wens het en Krijg het ' begon dacht ik laat ik eens een mail sturen .. De enige wens die ik ( of beter gezegd wij ) hebben is trouwen, als in een sprookje .. Een kasteeltje, lekker eten, een mooi feest met onze lieve familie en vrienden .. Ik zag het al helemaal voor me .. Dat onze wens ook daadwerkelijk in vervulling zou gaan hadden we nooit durven dromen.
Toen ik afgelopen vrijdag mijn naam op de radiozender van 100 % NL voorbij hoorde komen wist ik niet hoe snel ik de studio moest bellen .. De verrassing werd nog groter toen 100 % NL samen met Marja van Toptrouwlocaties.nl op mijn werk binnen kwamen.
Live in de uitzending kreeg ik te horen wat mijn prijs precies inhield. Een cheque van maximaal 10.000,- voor het feest op een van de toplocaties van Toptrouwlocaties.nl en kasteelfeesten.nl ..
Ook mag ik daar bovenop nog een trouwjurk uitzoeken bij de Honeymoonshop in Rotterdam. Een prijs om van te dromen .. Ons sprookjeshuwelijk kan met zo'n prijs en op zo'n toplocatie echt beginnen ..
Trouwen in 2013, een wens die mededankzij jullie, voor ons echt werkelijkheid wordt .. Bedankt, bedankt, bedankt!
Liefs Dion en Vera.

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.