Roze Salon

  • styleSfeer en uitstralingHotel Chic & Klassiek
Bekijk locatie

Over

Welkom in de Roze Salon, een intieme ruimte in de linkervleugel van het Arendsslot, met uitzicht op de kasteelpoorten. Deze ruimte is gereserveerd voor het bruidspaar om te verblijven kort voor hun huwelijksceremonie in ongetrouwde toestand, vaak vergezeld door bruidskinderen of een vader die de bruid naar de huwelijksceremoniezaal geleidt.

Jullie wachten hier, in afwachting van jullie grote entree, tot alle gasten een plaatsje hebben gekregen van de huwelijksbode van het Arendsslot. Eerst maakt de bruidegom zijn entree via de kasteelkeuken naar de Witte Salon, waar hij zijn bruid opwacht. De bruid maakt vervolgens haar glorieuze entree op haar favoriete muzieknummer via de andere ingang. Zo ontmoeten jullie elkaar en kan de ceremonie beginnen.

De Roze Salon is schitterend ingericht met twee chique tafels van het merk Moissonnier, een merk dat je ook in paleizen tegenkomt. Boven de tafels hangen gouden kroonluchters en de ramen zijn versierd met gordijnen van Etro. Het is een kleine, maar fijne ruimte die perfect is voor dit intieme moment voor het bruidspaar.

Indeling & max. capaciteit
  • Kring:6 personen
Uitstekend voor
  • photo_cameraFotoshoot
Technische faciliteiten
  • infoAkoestisch plafond