De Ontvangsthal in het Souterrain

  • styleSfeer en uitstralingKlassiek
Bekijk locatie

Over

Welkom in het hart van het kasteel, waar een intieme ontvangsthal op jullie wacht. Deze hal is meer dan alleen een entree, het is een uitnodiging die de essentie van het kasteel belichaamt, het gevoel van thuiskomen: Your home, Your Weddingcastle! 

Bij binnenkomst worden jullie begroet door een prachtige lantaarn die een warm en uitnodigend licht werpt op de hal. Aan weerszijden van de hal bevinden zich trappen die naar de bovenste verdiepingen leiden, als een belofte van de ontdekkingen die nog komen gaan.

In het midden van de hal staat een statafel, een perfecte plek om even te pauzeren, ideaal om een SRAS- toast uit te brengen op jullie Succesvolle Relatie op het Arendsslot in Stijl.

Maar het hoogtepunt van de ontvangsthal is ongetwijfeld het schitterende uitzicht op de binnenplaats. Door de glazen deuren kunnen jullie genieten van een adembenemend uitzicht op de prachtig onderhouden tuinen van het kasteel. Het is een uitzicht dat in elk seizoen verandert, maar altijd even betoverend is.

 

Uitstekend voor
  • photo_cameraFotoshoot
Toegankelijkheid
  • accessibleRolstoelvriendelijk
Technische faciliteiten
  • infoAkoestisch plafond