Binnenplaats (1)

  • naturehighlighted.details.outdoorSpaceTypeLandgoed
  • border_outerOppervlakte450 m2
Bekijk locatie

Over

De binnenplaats van het kasteel is een ware oase van rust en schoonheid. Omgeven door de slotgracht, biedt het een prachtig uitzicht op de natuur en de paardenweide. Het is een plek waar je even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunt genieten van de rust en de schoonheid van de omgeving.

De binnenplaats is ingericht met elegante Italiaanse meubelen, comfortabel gestoffeerd in zonnige luxe kleuren. Het helderblauwe zwembad nodigt uit tot verfrissing, waar bruidsmeisjes hun voeten kunnen verfrissen. Met een mediterraanse sfeer waan je je in een andere wereld.

Vanaf de binnenplaats heb je zicht op de achterzijde van het kasteel en de torens, een betoverende aanblik die je niet snel zult vergeten. Het is een ideale plek om te lunchen, voor een fotoshoot, de bruidsborrel of om de bruidstaart aan te snijden. Hier kunnen prachtige, memorabele momenten worden gecreëerd.

Met recht kan gezegd worden dat dit door bruidsparen verkozen wordt als het mooiste terras van Nederland is. Het is een plek die je niet wilt missen als je het kasteel bezoekt. Het is meer dan alleen een locatie, het is een ervaring die je voor altijd zult koesteren.

Uitstekend voor
  • photo_cameraFotoshoot
Faciliteiten
  • info(Kracht)stroom
  • infoParasols