Reacties van onze bruidsparen

Een aantal reacties van onze bruidsparen.

Ook tevreden met onze service?

Laat het ons weten en stuur een mail naar info@toptrouwlocaties.nl.

"Hoi Marja, nog even een bericht van mij. Ontzettend mooie Rituals pakket en super bedankt Ik was in het begin wat sceptisch omdat je af en toe suf gebeld word door mensen die bij jullie in de buurt zitten over van allerlei aantrekkelijke dingen en uiteindelijk betaal je ergens de volle pond voor. Dit zie ik als een stukje waardering en slimme marketing.

 

Nogmaals bedankt voor het Rituals pakket. Groet, Robert"

"We hebben uren 's avonds voor het slapen gaan in bed het boek na zitten pluizen , onze 'favorieten' uitgekozen, toen op de website gekeken en contact gezocht. Al die mooie locaties in 1 was bijna een soort sprookjesboek voor het slapen gaan :-)!

Hartelijk dank voor het Rituals pakket, ben benieuwd.

 

Met vriendelijke groet, Ellen"

"Wij hebben een locatie gevonden via Toptrouwlocaties! Heerlijke site vind ik het.. Het zoeken op postcode en straal, zoeken op soort locatie... Echt super makkelijk. Ik heb meerdere locaties bekeken zo én via jullie site hebben we ook Beachclub Royal in Hoek van Holland gevonden waar we gisteren op bezoek zijn geweest en binnenkort de offerte gaan ondertekenen! Het financiële gedeelte was al "rond" voor ons bezoek, omdat ergens kijken, er verliefd op worden en daarna er achter komen dat het te duur is een nare optie is... Dus hierbij ons dank je wel voor het aanbieden van een super handige site met volledige informatie en goed werkende links, waarbij de locatie echt snel kan reageren op je vragen. Ik vond het een uitkomst! Wij gaan een heerlijke trouwdag vieren, wat mede dankzij jullie vast een topdag wordt!

 

Met vriendelijke groet, Elisabeth"

"... Via Toptrouwlocaties kwam ik in contact met Marja, we hebben gechat en dezelfde middag kreeg ik een mail van haar met 4 locaties die mogelijk voor ons geschikt waren. De eerste locatie waar we zijn gaan kijken was inderdaad de droomlocatie die we zochten. Dankzij Marja is onze bruiloft toch nog gered en kan ik weer genieten van de voorbereidingen. Ik had niet geweten wat we zonder haar hadden moeten doen.

 

Dank je wel!! Liefs Martine en Thierry"

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.