Prijswinnaars Toptrouwlocaties.nl 18 dec 2014

Open Toptrouwlocatie Route & Toptrouwlocaties.nl prijsuitreiking 18 december 2014
De volgende bruidsparen hebben fantastische prijzen gewonnen:

Huwelijksdag t.w.v. maximaal € 10.000,- bij ALFREDS

Bruidspaar Dennis & Annika

img-dennis-annika "Wat fantastisch dat wij onze huwelijksdag hebben gewonnen! We zijn ontzettend blij en kunnen het nog steeds niet helemaal geloven. We waren al zo blij dat we de voor ons perfecte locatie hadden gevonden, maar nu kan onze huwelijksdag echt niet meer stuk. Heel erg bedankt voor deze geweldige prijs! Groet, Dennis en Annika"

Trouwjurk Honeymoonshop t.w.v. 2000,-

Bruidspaar Marissa & Martin

img-marissa-martin"Wat een verrassing toen ik (Marissa) gebeld werd door Toptrouwlocaties. Ik had de trouwjurk gewonnen van de Honeymoonshop! Wat een onwijs mooi cadeau zo voor de feestdagen en ons huwelijk. Mijn verloofde Martin kon ook zijn oren niet geloven toen ik hem het goede nieuws vertelde. Hij kan niet wachten tot hij mij mag zien in mijn trouwjurk. Onwijs bedankt Toptrouwlocaties en The Honeymoonshop! Wij zijn enorm blij met deze prijs. Groetjes Marissa en Martin"

Professionele DJ Show van SkyFly t.w.v. € 895,-

Bruidspaar Maikel & Iris

img-skyfly-nl-2"In september hebben we een aantal locaties bezocht met succes, maar daarna hadden we eigenlijk niet meer aan Toptrouwlocaties gedacht. Des te groter was de verrassing toen we gebeld werden dat we een luxe DJ show hebben gewonnen!!! We gaan in april 2015 al trouwen en zijn daarom al best ver met de organisatie van onze trouwdag, maar de muziek voor ons feest hadden we nog niet rond. De prijs kwam dus precies op tijd!! We kijken er naar uit! Ontzettend bedankt! Maikel & Iris"

Trouwpak van ROKA t.w.v. € 1000,-

Bruidspaar Esmee & Hidde

140214155422.524602-10151415076344160-642110290-n.resized.500x0Esmee : "Jeetje wat waren wij verrast! Je denkt altijd: "ik win nooit wat." Tot ik van de week werd gebeld door Marja van Toptrouwlocaties met de super leuke mededeling dat wij een trouwpak twv 1000,00 euro hebben gewonnen bij Roka! Ik was sprakeloos, dus ze zal wel even hebben gedacht dat de lijn was weggevallen, hahaha! Op 28 februari gaan mijn toekomstige man passen. We zullen een foto sturen van het resultaat."

Hidde: "Op TV zie je mensen duizenden euro's winnen. Als kijker ga je kritisch denken dat je pas blij bent met een bepaald bedrag. Toen ik te horen kreeg dat ik 1000 euro had gewonnen voor een pak van ROKA viel ik letterlijk van mij stoel. Blijdschap is onbeschrijfelijk voor deze prijs. Ik stap ik het bootje met Esmee. Met deze prijs zal het perfecte trouwpak zeker tevoorschijn komen! Hartstikke bedankt iedereen van Toptrouwlocaties! Hidde Boschma"

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.