Prijswinnaars Toptrouwlocaties.nl 23 mei 2014

Hoofdprijs: huwelijksdag t.w.v. maximaal € 10.000,- bij Kasteel de Hooge Vuursche
img-prijswinnaars-230514
De volgende bruidsparen hebben fantastische prijzen gewonnen:

Huwelijksdag t.w.v. maximaal € 10.000,- bij Kasteel de Hooge Vuursche

Bruidspaar Dianthe & Arjan

img-diante-arjan "Na ons zeer leuke telefoon gesprek vanmiddag heb ik mijn vriendin gebeld met dit fantastische nieuws. Op dit moment kunnen we het beide eigenlijk nog steeds niet geloven dat wij de hoofdprijs gewonnen hebben. Wanneer gebeurt dat? We waren al heel erg blij met Kasteel de Hooge Vuursche als ideale trouw locatie en deze prijs is dan echt de kers op de taart!Hartelijk bedankt en we zullen er een super dag van maken."

Trouwjurk Weddings Bruidsmode t.w.v. 2000,-

Bruidspaar Sabrina & Michael

img-sabrina-michael "Ik was boodschappen aan het doen toen ik gebeld werd dat ik een trouwjurk heb gewonnen!!!! Ik kon het bijna niet geloven! Ik heb meteen nog in de winkel Michael gebeld om het te vertellen. Afgelopen zaterdag ben ik bij WEDDINGS geweest, en heb schitterende trouwjurken mogen passen. De 2e afspraak staat al gepland als de nieuwe collectie er is, ik heb ten slotte nog even tijd, en wil lekker genieten van het uitzoeken van de perfecte trouwjurk. Ik wil jullie enorm bedanken voor deze schitterende prijs! Groetjes Sabrina”

Trouwpak van Roka t.w.v. € 1.000,-

Bruidspaar Sander & Judith


img-sander-judith "Wow, wat een geweldig cadeau: een trouwpak van Roka!Toen ik gebeld werd door Toptrouwlocaties had ik eigenlijk geen zin in wat ik dacht dat een enquête zou zijn. Ik baalde er eerlijk gezegd van dat mijn verloofde aan een actie had meegedaan en dus kennelijk mijn telefoonnummer had doorgegeven. Achteraf ben ik hier natuurlijk heel blij mee! Eigenlijk was ik echt niet van plan om ooit te gaan trouwen. In tegenstelling tot mij wilde Judith dit wel heel graag. Toen we in 2013 een aantal heftige gebeurtenissen hebben meegemaakt ging bij mij de knop om: het leven kan zomaar ineens voorbij zijn, dus je moet er alles uit halen wat er in zit en vooral genieten. Dat Judith de ware is voor mij wist ik natuurlijk al negen jaar lang dus ik besloot haar uiteindelijk ten huwelijk te vragen.We zijn nu hard aan het sparen voor de grote dag op 13 mei 2015. Op elke beurs/show vinden wij de pakken van Roka het mooist. Dit is dus echt een geweldig cadeau! Nogmaals bedankt!"

Reischeque Kuoni t .w.v. € 1000,-

Bruidspaar Dominique & Kim

img-dominique-kim "Wij waren ontzettend verrast dat wij gebeld werden en te horen kregen dat wij de reischeque gewonnen hadden. Wij zijn hier zo ontzettend blij mee omdat wij onze huwelijksreis nu nog specialer kunnen maken door middel van deze cheque. Echt super bedankt voor dit geweldige cadeau."

Weddingclip t.w.v. € 1.250,- van Royal Rushes

Bruidspaar Jill & Nico

img-nic0-jill "Afgelopen donderdag werd ik gebeld terwijl ik op mijn werk was, of het gelegen kwam... Nou ja, eigenlijk ben ik op mijn werk.. Kon ik niet toch een paar minuten vrijmaken voor dit telefoontje? Wat ben ik blij dat ik die tijd had vrijgemaakt, want we waren in de prijzen gevallen! Superleuk om te horen dat wij de gelukkige winnaars waren van de Royal Rushes Weddingclip! Tijdens de voorbereidingen van ons huwelijk, op 21 mei aanstaande, hadden we het er al over gehad of het niet leuk zou zijn om de dag ook te filmen. Uiteindelijk hebben we hier niet voor gekozen, omdat de kosten toch wel erg snel opliepen... Daarom zijn wij ook heel blij dat wij de mogelijkheid om onze dag ook op film vast leggen hebben gewonnen! Heel erg bedankt voor deze topprijs!!"
   
"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.