De Toptrouwlocaties hoofdprijs van december 2017!

Heb jij een droomlocatie gevonden voor jullie trouwdag? Gefeliciteerd! Vergeet vooral niet om óns ook te laten weten waar jullie gaan trouwen, dan kan jullie trouwdag zomaar een nog groter feestje worden! Twee keer per jaar verloot Toptrouwlocaties namelijk een trouwdag ter waarde van maximaal € 10.000,00 en andere prachtige prijzen. Geef jouw trouwlocatie door!

Laura en Jesse winnen hun trouwdag t.w.v. maximaal € 10.000,00 terug bij Het Oude Stadhuys Gouda!

Het lijkt wel een echt kerstsprookje als we Laura en Jesse vlak voor de feestdagen thuis verrassen. De chauffeur van de trouwauto belt bij het gelukkige, aanstaande bruidspaar aan en geeft hen een mysterieuze boodschap; of Laura en Jesse willen meekomen voor een heel bijzonder kerstcadeautje!?

In een klassieke Bentley komt het stel aan bij trouwlocatie Het Oude Stadhuys Gouda, waar ze door het hele Toptrouwlocaties team en familie worden opgewacht. Als ze eindelijk de prijs in ontvangst mogen nemen, is hun reactie onbetaalbaar! Ze hebben de Toptrouwlocaties hoofdprijs, een huwelijksdag t.w.v. max. €10.000,- gewonnen! Tijd voor een glas champagne!

Ga jij trouwen en wil je ook je huwelijksdag terugwinnen? Laat ons even weten waar je gaat trouwen, dan maak jij deze zomer ook kans op deze bijzondere prijs!

Bekijk hier de video van dit kerstsprookje!

 

Arnold & Jorn vinden een waardebon van Schaap & Citroen t.w.v. € 1000,00 onder de kerstboom!

Wat is het toch leuk om mensen blij te maken! Arnold & Jorn lieten ons weten waar ze gaan trouwen en ontvingen een heel speciaal cadeautje van Toptrouwlocaties voor onder de kerstboom. Ze moesten wachten tot kerstavond met uitpakken en ontdekten toen dat zij de gelukkige winnaars van de trouwringen waardebon van €1.000,00 zijn! Ze mogen de bon besteden bij Schaap & Citroen.

 

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | High Profile Locaties bv heeft ook de sites Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl