Prijswinnaars Toptrouwlocaties.nl december 2015

Open Toptrouwlocatie Route & Toptrouwlocaties prijsuitreiking 18 december 2015

Onder alle bruidsparen die hun definitief geboekte locatie aan Toptrouwlocaties doorgeven, verloten we maar liefst twee keer per jaar fantastische prijzen! Lees hier de reacties van de prijswinnaars van de verloting in december 2015

Huwelijksdag t.w.v. maximaal € 10.000,- bij Het Oude Stadhuys Gouda

Bruidspaar Joris & Kathelijne

DSC_0053 - kopie" Wat waren wij verrast en ontzettend blij toen we hoorden dat wij ons huwelijksfeest in het Oude Stadhuys van Gouda hadden gewonnen. Nooit verwacht dat wij zo'n prijs zouden kunnen winnen! We geloven het nog steeds nauwelijks.Vlak na onze verloving zijn we op zoek gegaan naar een geschikte locatie voor onze trouwdag. We begonnen onze zoektocht in Het Oude Stadhuys van Gouda, via de Open Toptrouwlocatie Route. Daarna hebben we zowel in Gouda als daarbuiten gezocht en uiteindelijk hebben we besloten om in Gouda de trouwen; de stad waar we pas sinds kort wonen, maar ons al helemaal thuis voelen. Wij kijken heel erg uit naar onze trouwdag en verheugen ons op ons huwelijksfeest in Het Oude Stadhuys van Gouda! Nogmaals hartstikke bedankt!"

Trouwjurk van de Bruidshoek t.w.v. € 2.000,-

Bruidspaar Dave & Leonie

Dave & Leonie'Mijn vriend gaf door aan mij dat hij een verassing voor mij had. Het was echt voor mij en hij mocht er ook graag naar kijken. Thuisgekomen vraag ik natuurlijk vol nieuwsgierigheid en wat heb jij voor een verassing voor mij? Nee, ik heb geen verassing voor jou,maar iemand anders. Ik ben gebeld en jij hebt wat gewonnen. Aan zijn gezicht te zien wist ik meteen dat hij geen grapje maakte. Jij hebt jouw trouwjurk gewonnen bij Toptrouwlocaties en mag een trouwjurk uitzoeken bij de Bruidshoek in Leiden ter waarde van €2.000,-!!! Ik geloofde echt mijn oren niet. Ik heb een vreugde dansje gemaakt en gecheckt of het echt waar was. Mijn avond kon niet meer stuk. Het spreekt natuurlijk voor zich dat ik echt heel erg blij ben met zo'n super prijs. Via de Open Toptrouwlocatie Route hebben we onze trouwlocatie Gasterij de Kommensaal gevonden en nu ook nog de trouwjurk gewonnen. Heel erg bedankt! Wij kijken uit naar de grote dag in mei en ik ga snel een afspraak maken voor het uitzoeken van mijn jurk." 

Trouwjurk Covers Couture t.w.v. € 2.000,-

Bruidspaar Jeroen & LeonieJeroen & Leonie

"Op een zonnige maandag in oktober, midden in het romantische Venetië heeft Jeroen mij ten huwelijk gevraagd. Een prachtige dag om nooit te vergeten. Aangezien onze wens is om in mei te trouwen moesten we gelijk doorpakken. Nadat de locatie was gevonden begon de zoektocht naar de jurk. Hiervoor heb ik een afspraak gemaakt bij Covers in Utrecht. De eerste jurk die ik gepast heb is het ook gelijk geworden.  Wat een bijzonder prachtige jurk en wat een mooie beleving. Ik was totaal verrast en superblij toen ik door jullie werd gebeld met de mededeling dat ik mijn droomjurk cadeau krijg!  Ontzettend bedankt Toptrouwlocaties voor deze geweldige prijs."

Set trouwringen van Schaap & Citroen

Bruidspaar Steffert & Stephanie

Steffert & Stephanie"Toen ik na een paar gemiste oproepen een bericht kreeg of ik Toptrouwlocaties even terug wilde bellen keek ik naar de datum: 14 december, 3 dagen dus na de prijsverloting van Toptrouwlocaties. 'Nee, dat kan niet' dacht ik, met een klein sprongetje in mijn maag die ik probeerde te onderdrukken – wij winnen namelijk nooit iets, het zal vast iets anders zijn – belde ik Toptrouwlocaties terug. Ergens in mijn achterhoofd hoopte ik dat ik blij verrast zou zijn en dat was ook zo! Aranka vertelde me heel enthousiast dat Stef en ik trouwringen van Schaap en Citroen hadden gewonnen! Ook met haar bevestigende woorden kon ik het niet geloven, maar het was echt zo! Wat een cadeautje!! We zijn echt ontzettend blij en hebben allebei nog steeds een brede glimlach op ons gezicht. We kijken uit naar onze afspraak bij Schaap en Citroen en zijn ontzettend dankbaar. Toptrouwlocaties, dankzij jullie hebben we een mooie locatie voor onze bruiloft volgend jaar en straks ook nog twee mooie ringen voor de grote dag, hartelijk bedankt!"

Videogastenboek van SKYFLY t.w.v. € 229,-

Bruidspaar Daan & Linda

Daan & Linda"Na onze trouwlocatie te hebben gevonden door de Open Trouwlocatie Route waren we helemaal gelukkig. Tot ik werd gebeld door Aranka van Toptrouwlocaties: "Klopt het dat jullie de locatie hebben gevonden voor jullie bruiloft?" Ja dat klopt zonder meer. Dan heb ik nog een verrassing voor jullie klonk het aan de andere kant van de lijn, een videogastenboek van SkyFly.  Super leuk en echt iets anders dan het traditionele gastenboek. Wij zien er naar uit om dit gastenboek te gaan gebruiken tijdens onze bruiloft!"

Videogastenboek van SKYFLY t.w.v. € 229,-

Bruidspaar Jacob & AnoukJacob & Anouk

"Wij kregen het mooie bericht dat we een prijs gewonnen hadden. Prijs? Waarvan? Na het lezen van deze mail waren we echt totaal verrast! Echt super! We hadden dit totaal niet verwacht en hadden überhaupt niet gedacht iets te winnen. Dit is een fantastische en mooie prijs: een videoboodschap van SkyFly!!  Dit is een unieke manier van een gastenboek! Wij denken dat wij met deze manier van gastenboek onze gasten op de grote dag versteld doen staan!"

Volledig personal trainings traject van Weddingtrainer.nl

Bruidspaar Jeroen & Stephanie

Jeroen & Stephanie Rimularso"We hebben 2x meegedaan met de Open Toptrouwlocatie Route en uiteindelijk een geweldige locatie gevonden. Vervolgens werden we gebeld door Aranka van Toptrouwlocaties: we hadden een prijs gewonnen. Een erg leuke verassing, zeker nu de feestdagen voor de deur staan. In het nieuwe jaar gaan we gebruik maken van onze prijs, het begeleidingstraject bij Weddingtrainer. We zijn blij met de prijs. Heel erg bedankt!"

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.