Bruidsparen verrast door prijzen van Toptrouwlocaties.nl

Toptrouwlocaties.nl heeft het meest complete overzicht van alle locaties in Nederland die je nodig hebt voor een droomhuwelijk. Dit weekend heeft Top Trouwlocaties drie bruidsparen in het zonnetje gezet in de aanloop naar de mooiste dag van hun leven.

Het vinden van dé droomlocatie
Bruidsparen die via de website hun droomlocatie hebben gevonden en de bevestiging op Toptrouwlocaties.nl hebben doorgegeven, ontvangen de WeddingGifts met o.a. een gratis weddingplanners consult, korting op een bruidsreportage of artiest. Daarbij maakt het bruidspaar kans op een trouwjurk van Sincerity, een arrangement in Librije's Hotel of een overnachting in The College Hotel.


Bruidsparen gaven locatie door aan Toptrouwlocaties.nl en wonnen geweldige prijzen!

De prijsuitreiking
Drie bruidsparen werden geselecteerd voor deze prijzen en 7 mei 2011 kwamen zij allen bijeen in The College Hotel in Amsterdam. Nog wat verlegen kwamen zij binnen. Bruid Linda geloofde in eerste instantie niet dat het echt was: ‘Ik werd gebeld op het werk en ik dacht eerst dat ik voor de gek werd gehouden door mijn familie. Maar na een uitnodiging via de e-mail geloofde ik pas dat het waar is!’


Marja de Hoon, locatie adviseur bij toptrouwlocaties.nl, vindt het een spannende dag. ‘Het is de eerste grote prijs die wij als organisatie uitreiken. De reacties die bruidsparen geven op de hulp die wij bieden om hun droomlocatie te vinden, is ontzettend leuk. Je helpt ze om een stukje van de bruiloft te regelen en dat geeft een voldoening’.


Weekend The College Hotel
Na een kort welkomstwoordje reikt Marja de prijzen uit aan de gelukkigen. Bruidspaar Deborah en Edgar winnen de overnachting in The College Hotel. ‘We hadden het totaal niet verwacht, maar erg leuk om zo’n prijs te mogen ontvangen. Via Google zijn we op de site toptrouwlocaties.nl gekomen en voor ons was de website erg informatief. Alle facetten van een bruiloft worden besproken, waardoor wij een goed beeld hebben gekregen wat wij allemaal nog moeten regelen’, aldus Deborah.

 

Totaal arrangement Librije's Hotel
Bruidspaar Annelien en Bastiaan gingen met het totaal arrangement van Librije's Hotel naar huis. Het arrangement bestaat uit een 6-gangen diner, wijnarrangement, overnachting en ontbijt in Librije's Hotel. Stiekem hoopte het bruidspaar dat zij deze prijs gingen winnen. ‘Wij hebben altijd gezegd dat we eens bij Librije willen eten voor een speciale gelegenheid, vertelt Annelien. Bastiaan vult aan: ‘Een bruidsjurk winnen is natuurlijk ook hartstikke mooi, maar het moet wel je stijl zijn. Wij zijn erg blij met deze prijs en gaan er goed van genieten.’

 

Trouwjurk van Sincerity
Het derde bruidspaar, Linda en Edwin, gaan met de hoofdprijs naar huis: een trouwjurk naar keuze van Sincerity. ‘Vooraf heb ik de collectie al bekeken en er zitten mooie trouwjurken tussen. We hebben een klein budget voor ons huwelijk en zijn dan ook ontzettend blij dat wij deze prijs hebben gewonnen! Alle bruidsparen hebben inmiddels de locatie vaststaan en kunnen gaan genieten van de verdere voorbereidingen om volgend jaar mei/juni in het huwelijksbootje te kunnen stappen.

 

Tips van de weddingplanner
Bij het uitzoeken van een locatie is het belangrijk om je vooraf goed in te lichten. Weddingplanner Astrid Blauw was tijdens de prijsuitreiking aanwezig om eventuele vragen van de bruidsparen te beantwoorden. Ook gaf zij een aantal tips waar je op moet letten bij het kiezen van een locatie. ‘Allereerst is het belangrijk om te weten of de locatie een officiële trouwlocatie is. Als je op de locatie de feestavond geeft, mag je dan naar buiten en tot hoe laat. Welke geluidsnormen worden er gehanteerd in verband met een band of DJ. En misschien wel het belangrijkste: of de locatie werkt met een minimale omzetgarantie. Dit kan de beslissende factor zijn voor het kiezen van een locatie.’

 

Toptrouwlocaties geeft de komende tijd nog veel meer prijzen weg!
Toptrouwlocaties.nl laat het niet bij een eenmalige prijsuitreiking. In september wordt er wederom een trouwjurk van Sincerity verloot en daarnaast een complete huwelijksdag bij Finley Het Witte Huis in Loosdrecht weg gegeven. Meer informatie is te vinden op www.toptrouwlocaties.nl.

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.