Nieuw op Toptrouwlocaties.nlDe kracht van online beoordelingen

In veel markten speelt mond-tot-mondreclame een grote rol, maar in de trouwmarkt ligt dit anders en dankzij het internet is er nog meer veranderd.

Bruidsparen kiezen zelden voor een locatie waar een bekende van hen getrouwd is, maar zijn wel altijd op zoek naar bevestiging voor een locatie keuze. Een makkelijke en snelle oplossing voor het maken van een keuze is dan om te vertrouwen op de mening van andere bruidsparen die locaties hebben beoordeeld. Daardoor hebben beoordelingen een krachtig effect op de uiteindelijke locatiekeuze voor bruidsparen aangezien mensen van nature sterk de neiging hebben om te vertrouwen op meningen van anderen.

Nodig bruidsparen uit om uw locatie te beoordelen

Wanneer bruidsparen op Toptrouwlocaties.nl op zoek gaan naar een trouwlocatie, komen ze mogelijk op uw bedrijfspresentatie terecht. Naast de contactgegevens, algemene informatie en foto's is ook te zien wat andere bruidsparen van uw locatie vinden. Uit onze ervaring blijkt dat locaties met beoordelingen vaker worden bekeken dan locaties zonder beoordelingen. Daarom adviseren we locaties ook om bruidsparen achteraf te vragen om een beoordeling te schijven op Toptrouwlocaties.nl. Voor locaties zijn beoordelingen dus erg waardevol en daarom hebben we de mogelijkheden van het beoordelingssysteem voor locaties uitgebreid. Op Toptrouwlocaties was het al mogelijk om beoordelingen van bruidsparen te verzamelen, maar sinds vandaag is het ook mogelijk om te reageren op deze beoordelingen. De beoordelingen zijn zichtbaar op uw eigen presentatie en voor alle bruidsparen toegankelijk.

Nieuwe rekenmethode

In de nieuwe rekenmethode maken we gebruik van het gewogen gemiddelde. We maken hierbij gebruik van het bayesiaans gewogen gemiddelde, een methode die ze bijvoorbeeld ook gebruiken bij IMDB, de grootste film Filmrecensie website ter wereld. Bij het berekenen van het gemiddelde cijfer gaat het niet alleen om de door de bruidsparen gegeven cijfers, ook het aantal beoordelingen dat een locatie heeft, speelt nu een rol.

Een cijfer dat gebaseerd is op twintig beoordelingen is immers meer betrouwbaar dan een cijfer gebaseerd op drie beoordelingen.

Oude recensies minder relevant

Daarnaast is er nog een factor die meeweegt in de beoordelingen. Doordat locaties zich constant ontwikkelen, verliezen beoordelingen na verloop van tijd hun relevantie. Naarmate een beoordeling veroudert, neemt ook de invloed op het cijfer af. Na een periode van twee jaar tellen de beoordelingen helemaal niet meer mee in het gemiddelde cijfer.

Door deze twee factoren mee te laten wegen bij het bepalen van de cijfers worden deze nog betrouwbaarder voor gebruikers van Toptrouwlocaties.nl en eerlijker voor locaties!

Wat betekent dit voor uw locatie?

In de huidige situatie kunt u momenteel de best beoordeelde locatie zijn op basis van het gemiddelde cijfer, maar het is goed mogelijk dat u na invoering van de nieuwe methode op basis van het aantal beoordelingen daalt in de lijst van best beoordeelde locaties, omdat de beoordelingen getoetst worden op basis van deze twee factoren. Andere locaties zullen daarentegen weer stijgen in de lijst.

Het plaatsen van beoordelingen: twee vliegen in een klap

Beoordelingen zijn overduidelijk van cruciaal belang voor een trouwlocatie. Want met beoordelingen zijn bruidsparen eerder geneigd om voor uw locatie te kiezen. Beoordelingen zorgen er dan ook voor dat meer bruidsparen verleidt worden en contact met u zullen opnemen. Daarnaast indexeert Google de beoordelingen en worden deze getoond in de zoekresultaten en dat is weer goed voor uw zoekmachineoptimalisatie (SEO). En een betere zoekmachineoptimalisatie kan leiden tot meer traffic naar uw bedrijfspresentatie. Zo slaat u dus twee vliegen in één klap: groter bereik en een hogere conversie.

Toevoegen van foto's

Wij bieden in het vernieuwde beoordelingensysteem bruidsparen ook de mogelijkheid om foto's toe te voegen aan een beoordeling, zodat andere bruidsparen een nog beter beeld krijgen van de mogelijkheden.

Voor u als locatie is het zonder toestemming van bruidsparen lastig om foto's van een bruiloft te plaatsen, maar als het bruidspaar dat zelf doet krijgen andere bruidsparen een beter beeld van uw locatie.

Foto's van bruidsparen zijn dan ook een mooie aanvulling op uw eigen foto's in de presentatie.

Plaats uw beoordeling op uw eigen website

In het vernieuwde beoordelingssysteem bieden we locaties tevens de mogelijkheid om het gemiddelde beoordelingscijfer realtime op de website te plaatsen.

Deze widget wordt automatisch bijgehouden en u hebt er geen omkijken naar, maar het laat potentiële bruidsparen direct zien hoe andere bruidsparen uw locatie beoordeeld hebben.

Voordelen van het vernieuwde beoordelingsysteem van Toptrouwlocaties.nl

 • Locaties met veel beoordelingen vallen meer op en worden beter gevonden via Toptrouwlocaties.nl en Google
 • Beoordelingen zijn onmisbaar als je alles uit je online sales en marketing wilt halen
 • Reacties op online beoordelingen zijn bepalend voor de locatiekeuze
 • Beoordelingen kunnen enorm helpen om een keuze te maken uit de vele locaties
 • Deel de positieve beoordelingen met je potentiële bruidsparen en maak ze met een widget zichtbaar uw eigen website;
 • Beoordelingen hebben een positief effect op de conversie
 • Gebruik de beoordelingen voor marketing doeleinden en om uw dienstverlening te verbeteren
 • Authenticiteit van de beoordelingen wordt bepaald door oa het aantal (hoe meer beoordelingen hoe geloofwaardiger) en door de beoordelingen niet anoniem te laten zijn.
 • Hoe meer beoordelingen bij de bedrijfspresentatie, hoe beter de locatie zichtbaar / vindbaar wordt
 • Beoordelingen geven je inzicht in de wensen en de tevredenheid van de bruidsparen over uw locatie
 • Het plaatsen van beoordelingen versterkt uw positie ten opzichte van andere locaties
 • 87% van de bruidsparen is bereid om een beoordeling te schrijven

De positieve werking van een negatieve beoordeling

 1. Een negatieve beoordeling wekt meer vertrouwen en komt de geloofwaardigheid & betrouwbaarheid van de positieve recensies ten goede.
 2. Gebruik negatieve beoordelingen als leermomenten en wees altijd helder en open tegen het bruidspaar
 3. Negatieve beoordelingen zijn vaak veel waardevoller voor het verkrijgen van een goed beeld van uw dienstverlening.
 4. Bij enkel positieve reviews wantrouwt 95% van de consument de reviews
 5. Bruidsparen die negatieve reviews lezen zijn niet op zoek naar een reden om niet te kopen, maar zijn op zoek naar bevestiging om de juiste keuze te maken
 6. Een bruidspaar waardeert de openheid van een locatie juist bij mindere beoordelingen

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.