Nederlandse TrouwBranche Organisatie

Let op het Keurmerk Trouwen!

Betrouwbaar, Professioneel & Innovatief: dat zijn bedrijven uit de trouwbranche die het Keurmerk Trouwen dragen. Ze zijn getoetst door een onafhankelijk bureau en hebben de Nederlandse TrouwBranche Organisatie achter zich staan. Als bruidspaar weten jullie dat je met een overeenkomst met een van deze leveranciers een mooie huwelijksdag kunt verwachten.

 

Het Keurmerk Trouwen wordt pas afgegeven na een gedegen onderzoek. Mocht er onverhoopt toch een probleem zijn, dan is mediation mogelijk. Alle aangesloten bedrijven hebben de gedragscode ondertekend. Hierin staat onder andere dat afspraken duidelijk vastgelegd en nagekomen worden, men representatief is en alles zal doen om jullie huwelijksdag te laten slagen.

 

De Nederlandse TrouwBranche Organisatie ondersteunt bedrijven uit de trouwbranche op veel gebieden, houdt netwerkborrels, geeft workshops en verzorgt een jaarlijkse trouwmonitor. Samen met de aangesloten bedrijven doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft mooi, uniek en goed georganiseerd zal zijn!

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.