-

Top Trouwlocaties | Meest gestelde vragen over beoordelingen

Meest gestelde vragen over beoordelingen

Meest gestelde vragen over beoordelingen

1. Hoe schrijf ik een beoordeling?

Bij iedere trouw- en/of feestlocatie op Toptrouwlocaties.nl krijg je de mogelijkheid om een beoordeling te schrijven. Een beoordeling is een korte beschrijving van jouw ervaringen met de locatie, waarbij je cijfers geeft voor de service en in het offertetraject, de service op de dag zelf, de kwaliteit van het eten en drinken, de uitstraling, ligging, parkeergelegenheid, overnachtingen (indien van toepassing) en de prijs & kwaliteit. Hierbij is het van belang dat je een goede onderbouwing geeft voor de gegeven cijfers. Bij voorkeur beschrijf je de service op de dag zelf, maar ook de sfeer en uitstraling van de locatie, zodat je de cijfers in je beoordeling goed onderbouwt.

Wij, maar vooral aanstaande bruidsparen zijn benieuwd naar jouw ervaring bij een locatie.

2. Hoe beoordeelt Toptrouwlocaties mijn beoordeling?

Je beoordeling is direct zichtbaar op Toptrouwlocaties.nl en wordt na plaatsing gecontroleerd. Toptrouwlocaties.nl kijkt of er reden is om aan de betrouwbaarheid en oprechtheid van je beoordeling te twijfelen en controleert ook of je beoordeling voldoende is onderbouwd. Vooral extreem hoge en extreem lage cijfers moeten goed onderbouwd zijn, omdat deze een grotere invloed hebben op de gemiddelde beoordeling van een locatie.

Een beoordeling die naar onze mening aanstootgevend is of irrelevant, wordt te allen tijde offline gehaald. Een goede en heldere onderbouwing van je beoordeling is dus erg belangrijk.

3. Wat doet Toptrouwlocaties met een klacht over een beoordeling?

Klachten over een beoordeling worden door Toptrouwlocaties.nl in behandeling genomen. Per geval wordt beoordeeld of de klacht gegrond is.