search
We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
  • lightbulb
    Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.

Welgelegen Food & Drinks

  • person_pinCapaciteit2-200 personen
  • meeting_room2 ruimtes

Over

Het persoonlijke karakter en de sfeervolle ambiance van Welgelegen Food & Drinks staan al jaren borg voor een geslaagd feest of bijeenkomst in een ontspannen sfeer. Voor ons is het belangrijk om al uw wensen te realiseren en verwerken in een arrangement op maat. Op deze manier zullen uw gasten, uzelf en het team van Welgelegen Food & Drinks met een plezierig en voldaan gevoel kunnen terugkijken op een onvergetelijke dag of avond.

Welgelegen Food & Drinks beschikt over twee feestzalen die sfeervol, modern en multifunctioneel zijn ingericht. Beide zalen hebben een aparte entree en garderobe met een eigen terras aan de grote vijver met een uniek eilandterras.

De zalen kunnen geschakeld worden tot één grote feestzaal waarbij de ruimte flexibel ingedeeld kan worden van minimaal 20 tot maximaal 200 personen, ook is er een gezellige rookruimte aanwezig. Welgelegen Food & Drinks beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.
Sabine WupkesLeidinggevende
Sabine WupkesLeidinggevende

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving