search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.

  Villa Maasdonk

  • person_pin2-1000 personen
  • meeting_room0 ruimtes

  Over


  Onvergetelijk, Sfeervol en Feestelijk

  Uw huwelijksdag vieren bij Villa Maasdonk in Nuland? Wij bieden u talloze mogelijkheden en alles is tot in de puntjes geregeld.

  De gehele benedenverdieping, bestaande uit de Kapel, Tuinzaal, Kunstenaarskamer, Bibliotheek en Kapelkamers, vormt een warm aangeklede, sfeervolle locatie voor uw bruiloft, feestavond, diner, receptie of iedere andere gelegenheid. Ook de Kloostertuin aan de achterzijde biedt mogelijkheden om buiten of overdekt met sfeervolle tenten uw gezelschap te ontvangen.

  Wat de reden van uw feest ook is, bij Villa Maasdonk bént u niet alleen welkom, u vóelt zich ook welkom. Met een kleiner gezelschap of met een grote groep gasten, we bieden u graag alle mogelijkheden om uw bruiloft onvergetelijk te laten zijn.

  Villa Maasdonk is een prachtig, volledig gerenoveerd klooster dat stamt uit het jaar 1913. Nu honderd jaar later, is Villa Maasdonk een locatie waar u van harte welkom bent met uw gezelschap.

  Graag nodigen we u dan ook uit om Villa Maasdonk eens te komen bekijken en samen met u alle mogelijkheden te bespreken. Bel ons op of vul het informatieformulier in dan nemen wij contact met u op.

  Met vriendelijke groet,

  Martin en Marijcke van Oss: Eigenaars van Villa Maasdonk/ Van Oss Interieurs

  Marijcke OssEigenaresse
  Marijcke OssEigenaresse

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving