search
We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
  • lightbulb
    Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.

Van der Valk Hotel Breda Princeville

  • person_pinCapaciteit2-250 personen
  • meeting_room2 ruimtes

Over

JULLIE GAAN TROUWEN!
Van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Dit schreeuwt om gevierd te worden.
Waarmee kunnen wij jullie helpen?

Alles onder één dak!
Van der Valk Breda Princeville biedt alles aan voor jullie bruiloft onder één dak. Met drie moderne multifunctionele feestzalen, 127 hotelkamers, een Grand Café, Restaurant en Poolbar zijn de mogelijkheden eindeloos. Hotel Breda Princeville is een officiële trouwlocatie, centraal gelegen, beschikt over een eigen parkeergelegenheid en heeft de certificering Green Key Goud. Echt letterlijk alles onder één dak!

Weddingplanners
Om de dag van jullie leven zonder stress te laten verlopen hebben wij 2 Weddingplanners: Sanne van Egmond en Henri van Boxstel. Met ruim 14 jaar ervaring in de hotellerie en het plannen & organiseren van bruiloften maken zij samen met hun team jullie huwelijksdag onvergetelijk! 

Persoonlijke contact, aandacht & meedenken zijn waar zij voor staan.

Wij bieden diverse trouwpakketten aan waarin de expertise van Sanne & Henri worden aangeboden. Tevens is het ook mogelijk onze Weddingplanners individueel te boeken. Vraag rustig en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Geen vraag is te gek!

sanne-en-henri.jpg
Sanne van EgmondWeddingplanner, Sales & Marketing
sanne-en-henri.jpg
Sanne van EgmondWeddingplanner, Sales & Marketing

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving